Biedny Dżekuś wybrał się na trawkę z głodu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Jak patrzę na Twój ogród to mnie ściskaMoja azalia chyba zmarzła, wrzosy i lawenda też coś marnie wyglądają ale Piwonia ładnie wschodzi i liliowce też.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Jak patrzę na Twój ogród to mnie ściskaMoja azalia chyba zmarzła, wrzosy i lawenda też coś marnie wyglądają ale Piwonia ładnie wschodzi i liliowce też.
u mnie ten żółty rododendron ze zdjęcia to ma kwiaty tylko dołem, u góry ma brązowe , chyba przemarznięte listki
![]()
i tak jest na kilku![]()
chyba wybiorę sie w maju ponownie do szkółki azalii do Pisarzowic, zeby kupić nowe i porozmawiać ze specjalistami ci zrobić z tymi suchymi gałązkami
a jak Twoja choinka? przyjęła się? bo moja nadal w doniczce
barbarados pisze:Super fotki![]()
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Jak patrzę na Twój ogród to mnie ściskaMoja azalia chyba zmarzła, wrzosy i lawenda też coś marnie wyglądają ale Piwonia ładnie wschodzi i liliowce też.
u mnie ten żółty rododendron ze zdjęcia to ma kwiaty tylko dołem, u góry ma brązowe , chyba przemarznięte listki
![]()
i tak jest na kilku![]()
chyba wybiorę sie w maju ponownie do szkółki azalii do Pisarzowic, zeby kupić nowe i porozmawiać ze specjalistami ci zrobić z tymi suchymi gałązkami
a jak Twoja choinka? przyjęła się? bo moja nadal w doniczce
Choinka w ziemi ale też coś marnieje była ładna ale chyba jej te przymrozki zaszkodziły.No cóż trzeba będzie coś dokupić.
Moli25 pisze:My ostatnio jadąc samochodem, az stanęliśmy przy posesji i podziwialiśmy rodendrona.
Ogromny dosłownie jak dom!
Musi mieć Piekny wiek
Kwiaty różowe, potężne. Robiło wrażenie.
Azalia
Tofik
Stokrotki tez sa piękne
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 34 gości