lilianaj pisze:Zazdroszczę szczerze miłości do gotowania. Dzięki niej życie jest dużo radośniejsze. I smaczniejsze.
Ja też zazdroszczę pasji do gotowania, ja gotuje bo muszę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lilianaj pisze:Zazdroszczę szczerze miłości do gotowania. Dzięki niej życie jest dużo radośniejsze. I smaczniejsze.
Dyktatura pisze:A jak ci idzie czytanie książeczek? A Molisi trzeba podziękować, że dotrzymuje ci towarzystwa
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:A jak ci idzie czytanie książeczek? A Molisi trzeba podziękować, że dotrzymuje ci towarzystwa
Całkiem płynnieniedługo trzeba bedzie poprosić o kolejne
![]()
Fuksiu tez towarzyszy. Ale on przychodzi na baranki, i robi maślane oczka![]()
Dzis wyciągnęłam stare legowisko, takie na kaloryfer! Wróciło do łask! Niemalże sie pobiły o miejsce na nim
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Dyktatura pisze:A jak ci idzie czytanie książeczek? A Molisi trzeba podziękować, że dotrzymuje ci towarzystwa
![]()
Dzis wyciągnęłam stare legowisko, takie na kaloryfer! Wróciło do łask! Niemalże sie pobiły o miejsce na nim
a to już macie ciepłe kaloryfery?![]()
choć ja wczoraj swój w łazience też włączyłam przed kąpielą
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Dyktatura pisze:A jak ci idzie czytanie książeczek? A Molisi trzeba podziękować, że dotrzymuje ci towarzystwa
![]()
a to już macie ciepłe kaloryfery?![]()
choć ja wczoraj swój w łazience też włączyłam przed kąpielą
Ja nawet nie wiem kiedy zaczyna sie okres grzewczy bo w ogóle nie włączam kaloryferów.
Powiesiłam ot tak, by miały gdzie leżeć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1403 gości