Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 10, 2016 14:32 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:Zuzia ma kamień na ząbkach?

Miłej pracy Ewa :201461

Tak i parę do usunięcia. Zuzia ma 9 lat i wszystkie ząbki ale niektóre trzeba usunąć by zapibiec innym chorobom.
Poli też się zaczyna zbierać ale u niej można usunąć go tym plynem co dodaję im do wody.

Ewa jaki płyn dodaje sie do wody?
Koty chetnie go piją?

Płyn nazywa się Dental fresh i łyżeczkę od herbaty dodajesz do 250 ml wody.
Dziewczyny piją wodę chętnie więc nie zmienia walorów smakowych.

Dziekuje.
Zakupie moze dla moich czortów :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto maja 10, 2016 14:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Martuś i szczoteczki do ząbków pamiętaj kupić towarzystwu :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto maja 10, 2016 14:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

agusialublin pisze:Martuś i szczoteczki do ząbków pamiętaj kupić towarzystwu :mrgreen:

Mam ściągnę koncoweczki w swojej, juz używamy :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto maja 10, 2016 15:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Hej :)
Miłego popołudnia :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto maja 10, 2016 22:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:Zuzia ma kamień na ząbkach?

Miłej pracy Ewa :201461

Tak i parę do usunięcia. Zuzia ma 9 lat i wszystkie ząbki ale niektóre trzeba usunąć by zapibiec innym chorobom.
Poli też się zaczyna zbierać ale u niej można usunąć go tym plynem co dodaję im do wody.

Ewa jaki płyn dodaje sie do wody?
Koty chetnie go piją?

Płyn nazywa się Dental fresh i łyżeczkę od herbaty dodajesz do 250 ml wody.
Dziewczyny piją wodę chętnie więc nie zmienia walorów smakowych.

Dziekuje.
Zakupie moze dla moich czortów :mrgreen:

Tylko nie wystrasz się bo na butelce jest zdjęcie psa ale przeznaczony też jest do kocich pysiów.
Nie wiem czy gdzieś jeszcze jest do nabycia ale ja kupiłam go w lecznicy.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto maja 10, 2016 22:32 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

agusialublin pisze:Martuś i szczoteczki do ząbków pamiętaj kupić towarzystwu :mrgreen:

U nas były z nią problem bo kto ją Poli włoży do pysia ? :strach:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 10, 2016 22:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

klaudiafj pisze:Hej :)
Miłego popołudnia :)

Dziękuję i wzajemnie :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 10, 2016 22:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MaryLux pisze::piwa: :piwa: :piwa:

Hej Maryś ! :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro maja 11, 2016 5:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro maja 11, 2016 7:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Cześć czołem
pozdrawiamy
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Śro maja 11, 2016 8:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Sihaja pisze:Dzień dobry :)

Witaj Dorotko! :)
I jak z Joachimkiem ? Nadal podwyższone cukry ma ? Może tak na niego wiosna działa - cieplej jest, wygrzewa się na balkoniku , zmienił mu sie tryb życia.
Mojemu tacie też się ostatnio zmieniły cukry. Rano na czczo ma 160 , zje na śniadanie bułkę w kruszoną do mleka a w obiad ma 280 a po suchej bułce z mlekiem raczej nie powinien mu tak cukier wskoczyć.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro maja 11, 2016 8:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

PixieDixie pisze:Cześć czołem
pozdrawiamy

Witaj Janinko! :)
Jak mija urlopik ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro maja 11, 2016 9:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Widzę , że mój gówniany nawóz do storczyków zaczyna działać bo bardzo poprawił się wygląd listków. Te co były takie wiotkie i gąbczaste zrobiły sie gładsze, bardziej mięsiste i podniosły się.
Mnie za to coraz bardziej irytuje mój kaszel i od wczoraj katar. Najpierw nie mogę zasnąć i nie śpię do 2-3 w nocy bo co się położę to chcę się udusić a rano budzi mnie kapiący nos. Po prostu kapie mi z niego woda. Jeszcze przeżyć dziś i jutro i dzień wolnego. Wprawdzie idę do kardiologa a później wybieram się do koleżanki bo chce się pochwalić swoim mieszkankiem po remoncie ale dzień wolny to dzień wolny.
Dzień Zuzi zbliża się nie ubłaganie. Dostaję coraz większego stresa. Zuzia ostatnio jest jeszcze bardziej miziasta niż do tej pory była. Przymila się, zaczepia by ją pomiziać - jest naprawdę cudnym kotkiem. I apetycik jej dopisuje . Gdy podaję rano śniadanko chętnie zabiera się do jedzenia a później jeszcze pomaga Poli w opróżnianiu miseczki. A na początku jakim była niejadkiem. Mięska nie , tylko sosik a teraz wcina aż się uszki trzęsą.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro maja 11, 2016 9:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Jeśli chodzi o paczkę z zoo+ to wczoraj od DPD nie dostałam żadnego smea z wiadomością o terminie dostarczenia przesyłki ani z namiarami na kuriera ani z jak do tej pory opcją zmiany terminu dostawy.
Weszła do mnie do pracy wczoraj sąsiadka i poprosiłam ją żeby odebrała mi ciężką przesyłkę z DPD. Zgodziła się i nie było problemu. Zresztą zawsze mi odbierają.
Po 16 zadzwonił kurier że ma dla mnie przesyłkę.Powiedziałam mu , że jestem w pracy i przesyłkę ma zostawić pod 118 u sąsiadów. Trochę się wahał ale wytłumaczyłam mu, że sąsiedzi są uprzedzeni i wezmą mu tę paczkę. Zostawił.
Dziś sąsiad przytaszczył mi ją do mieszkania i zoo+ mam już z głowy.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]