Moderator: Estraven

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Wiem cos o tym Ewa...
Mam nadzieje ze liderki widza Ciężka prace tych którzy szanują prace?
Myślę że tak .
Zawsze dostaję większą premię niż moje stoiskowe koleżanki i mam najwyższe oceny w comiesięcznej ocenie pracownika.
To najważniejsze, ze wiesz za co pracujesz, ale lekko napewno nie masz.
Ale z tego co piszesz jestes silna babkalubie takie co nie dadzą sobie w kasze dmuchać
![]()
Ja naprawdę kocham swój zawód. Zanim zaczęłam pracę byłam bardzo nieśmiałą osobą . Dzięki pracy w sklepie bardzo się zmieniłam i dopiero okazało się jaka ze mnie jest gaduła. Potwierdzić to mogą osoby z miau które miały okazje ze mną rozmawiać przez telefon![]()
![]()

Sihaja pisze:Powiem szczerze że jakaś zmęczona jestem po tym wolnym....

klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Wiem cos o tym Ewa...
Mam nadzieje ze liderki widza Ciężka prace tych którzy szanują prace?
Myślę że tak .
Zawsze dostaję większą premię niż moje stoiskowe koleżanki i mam najwyższe oceny w comiesięcznej ocenie pracownika.
To najważniejsze, ze wiesz za co pracujesz, ale lekko napewno nie masz.
Ale z tego co piszesz jestes silna babkalubie takie co nie dadzą sobie w kasze dmuchać
![]()
Ja naprawdę kocham swój zawód. Zanim zaczęłam pracę byłam bardzo nieśmiałą osobą . Dzięki pracy w sklepie bardzo się zmieniłam i dopiero okazało się jaka ze mnie jest gaduła. Potwierdzić to mogą osoby z miau które miały okazje ze mną rozmawiać przez telefon![]()
![]()
Potwierdzam![]()
To i mi by się przydała taka praca, bo ja jestem nieśmiała i coraz bardziej zamykam się w sobieA jak ktoś mnie zaskoczy pretensją to nie umiem myśli zebrać do kupy w oszołomieniu, a Ty Ewuś umiesz
MB&Ofelia pisze:Sihaja pisze:Powiem szczerze że jakaś zmęczona jestem po tym wolnym....
Bo po świętach powinno być kilka dni wolnych na odpoczynek![]()
Nie, wróć. Najpierw kilka dni na sprzątanie po świętach. A później kilka dni na odpoczynek
agusialublin pisze:Ewka to gaduła potwierdzam![]()
i równa babka
![]()
a że ja też jestem gaduła to nie możemy się nagadać![]()
Myszolandia pisze:to jak jakies spotkanie macie planowane,rozłóżcie na trzy dni,tak,żeby starczyło![]()
![]()
MaryLux pisze:3 dni to za mało. Prędzej 3 tygodnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan, Silverblue i 9 gości