Dino, Alis i Shaza.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 23, 2015 22:11 Re: Dino, Alis i Shaza.

Hej dziewczyny,tak tak, nie zaglądacie do mnie to mnie niema :mrgreen:
a tak naprawdę to mi się wyjechało w góry,ależ mnie wszystko boli.....masakra,ostatni raz :P
A zawsze mówiłam że morze lepsze, a dałam się namówić na chodzenie po górach....
Potem wrzuce pare fotek z widokami, a teraz musze trochę Was poodwiedzać i dowiedzieć się co u Was wszystkich nowego..... :P :P :P
Obrazek

joannawiśniewska

Od: Pon sty 12, 2015 20:48

Post » Pon mar 23, 2015 22:14 Re: Dino, Alis i Shaza.

klaudiafj pisze:No ja wpadłam jak śliwka w kompot i powiedziałam, że to Safcia :D Za to musiałam stać w kącie i ostro się wstydzić :ryk:
Śliczny piesio, ogólnie wszystkie śliczne, rudy kotek też :) Skoro nie chce domu, bo żyje przy zakładzie pracy to wnioskuję, że źle mu nie ma :) Wygląda całkiem całkiem jak łobuziak chodzący własnymi ścieżkami. Dobrze, że jest ten zakład i ma swoich "ludzi", których już zna :)

Ojjjjoj, to Cie Bożenka potraktowała.....to dopiero cioteczka jest.... :strach: :strach: hih
Tak rudzik śliczny i faktycznie wygląda że mu tak dobrze.... :kotek:
Obrazek

joannawiśniewska

Post » Pon mar 23, 2015 22:16 Re: Dino, Alis i Shaza.

MonikaMroz pisze:DZIEŃ DOBRY :1luvu:

Obrazek

Dziękuję Monisiu za piękne krokusy.....miłego wieczorka.... :1luvu:
Obrazek

joannawiśniewska

Post » Pon mar 23, 2015 22:18 Re: Dino, Alis i Shaza.

mir.ka pisze:Obrazek

Mireczko cudowne, dziękuje :love:
Obrazek

joannawiśniewska

Post » Pon mar 23, 2015 22:19 Re: Dino, Alis i Shaza.

O wow!!! koniecznie wrzuć fotki! Teraz w górach nonono! A co z kotkami i pieskiem było wtedy?
Jak Cię nie odwiedzamy, pewnie, że tak!

Ja wczoraj natrafiłam na koty bezdomne w Bytomiu pod kopalnią Szombierki. Można to nazwać jako "zakład", bo tam też zakłady są. Kurcze, jeden był biały w plamy - chodził w krzakach i pilnie szukał czegoś, a drugi siedział na górce - czarny z zielonymi oczami i patrzył się na mnie tak jakby pytał mnie - co ja tu robię! Nie wyglądały na jakieś biedy, mam nadzieję, że to też takie pupile zakładowe.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon mar 23, 2015 22:20 Re: Dino, Alis i Shaza.

Caragh pisze:Uwielbiam taką przekrzywioną główkę! Szczyt słodkości! :1luvu:

Hah udało się uchwycić, bo ona strasznie ruchliwa i kotom nie daje spokoju.....sieje postrach :strach:
Obrazek

joannawiśniewska

Post » Pon mar 23, 2015 22:29 Re: Dino, Alis i Shaza.

klaudiafj pisze:O wow!!! koniecznie wrzuć fotki! Teraz w górach nonono! A co z kotkami i pieskiem było wtedy?

Ja wczoraj natrafiłam na koty bezdomne w Bytomiu pod kopalnią Szombierki. Można to nazwać jako "zakład", bo tam też zakłady są. Kurcze, jeden był biały w plamy - chodził w krzakach i pilnie szukał czegoś, a drugi siedział na górce - czarny z zielonymi oczami i patrzył się na mnie tak jakby pytał mnie - co ja tu robię! Nie wyglądały na jakieś biedy, mam nadzieję, że to też takie pupile zakładowe.

Snieg śladowo jeszcze leży....A kotki i piesio zostały pod opieką ślubnego,który uznał że skoro sucha karma leży w miskach to nie musi im nic dawać....masakra biedactwa.
Jak tylko wróciłam to zjadły trzy saszetki mokrej z puriny,pokazałam mu jak są głodne... :201461 :201461
No tak lepiej myśleć że mają dobrze bo inaczej by człowiek zwariował z żalu...ja też mówiłam koleżankom żebym też nie zobaczyła jakiego kota w potrzebie bo nie przeżyje tego... :placz: Na szczęście nie spotkałyśmy takich bezdomnych....
Obrazek

joannawiśniewska

Post » Pon mar 23, 2015 22:32 Re: Dino, Alis i Shaza.

kalair pisze:Witanko piątkowe! :D

Witanko ale poniedziałkowe....a dla Ciebie to już chyba wtorkowo hah :P
Bożenka już pewnie słodko spi.... :ryk:
Obrazek

joannawiśniewska

Post » Wto mar 24, 2015 7:59 Re: Dino, Alis i Shaza.

Dzień dobry, życzymy dużo słoneczka na ta wiosnę :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto mar 24, 2015 12:19 Re: Dino, Alis i Shaza.

ale Ci zazdroszczę :( , jak ja lubię chodzić po górach :)
ostatnio była 4 lata temu w Karkonoszach
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto mar 24, 2015 12:26 Re: Dino, Alis i Shaza.

joannawiśniewska pisze:
klaudiafj pisze:No ja wpadłam jak śliwka w kompot i powiedziałam, że to Safcia :D Za to musiałam stać w kącie i ostro się wstydzić :ryk:
Śliczny piesio, ogólnie wszystkie śliczne, rudy kotek też :) Skoro nie chce domu, bo żyje przy zakładzie pracy to wnioskuję, że źle mu nie ma :) Wygląda całkiem całkiem jak łobuziak chodzący własnymi ścieżkami. Dobrze, że jest ten zakład i ma swoich "ludzi", których już zna :)

Ojjjjoj, to Cie Bożenka potraktowała.....to dopiero cioteczka jest.... :strach: :strach: hih
Tak rudzik śliczny i faktycznie wygląda że mu tak dobrze.... :kotek:

Ja tam żadnej kary nie wymierzałam, spokojnie. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 24, 2015 12:26 Re: Dino, Alis i Shaza.

joannawiśniewska pisze:
kalair pisze:Witanko piątkowe! :D

Witanko ale poniedziałkowe....a dla Ciebie to już chyba wtorkowo hah :P
Bożenka już pewnie słodko spi.... :ryk:

Dokładnie tak! Wtorkowo! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 24, 2015 20:19 Re: Dino, Alis i Shaza.

joannawiśniewska pisze:
klaudiafj pisze:O wow!!! koniecznie wrzuć fotki! Teraz w górach nonono! A co z kotkami i pieskiem było wtedy?

Snieg śladowo jeszcze leży....A kotki i piesio zostały pod opieką ślubnego,który uznał że skoro sucha karma leży w miskach to nie musi im nic dawać....masakra biedactwa.
Jak tylko wróciłam to zjadły trzy saszetki mokrej z puriny,pokazałam mu jak są głodne... :201461 :201461
No tak lepiej myśleć że mają dobrze bo inaczej by człowiek zwariował z żalu...ja też mówiłam koleżankom żebym też nie zobaczyła jakiego kota w potrzebie bo nie przeżyje tego... :placz: Na szczęście nie spotkałyśmy takich bezdomnych....

Ja też tak mam jak piszesz w drugim akapicie i zawsze jak gdzieś jadę to modle się o to, żeby nie zobaczyć też psa przy budzie na łańcuchu, to jeszcze gorszy widok :(

A co do pierwszego akapitu - co za mąż! A ile Cię nie było? Biedne zwierzaczki :201461 U mnie jest podobnie - mąż wcześnie wstaje, koty się plątają a ten nie daje im jeść tylko sobie robi. Jak to zauważyłam to mu powiedziałam co myślę o jego zachowaniu i teraz daje im saszetkę z rana :) Ci mężowie.... :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto mar 24, 2015 22:30 Re: Dino, Alis i Shaza.

Moli25 pisze:Dzień dobry, życzymy dużo słoneczka na ta wiosnę :201461

Doberek,bo był cudowny,słoneczko i powiało ciepełkiem :P och jak miło :ok:
Moje kociki już z pola nie chcą schodzić....bo w słoneczku się grzały...i jakieś muszki ganiały... :201461 :201461
Miziaczki dla Molinki.... :201461
Obrazek

joannawiśniewska

Post » Wto mar 24, 2015 22:37 Re: Dino, Alis i Shaza.

mir.ka pisze:ale Ci zazdroszczę :( , jak ja lubię chodzić po górach :)
ostatnio była 4 lata temu w Karkonoszach

A to fajnie jak lubisz, miałaś prawdziwe góry....a ja takie tylko....bo na Słowacji :P a i tak się zmachałam....masakra :mrgreen: nie te lata....
Jak kociaczki? Mój Dino jakiś chory,co zje to zwymiotuje.....teraz go pilnuje czy choć jeden posiłek zostanie. I tak od wczoraj,jest głodny,bawi się a potem pawia puszcza..nie wiem co robić? czy tylko na suchej go zostawić?
Obrazek

joannawiśniewska

[poprzednia][następna]