♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 13, 2014 15:17 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

witaj Kasiu :1luvu:
ale kociaki słodziaki :201461 :201461
ciekawi mnie czy zastosowanie wszystkiego co zaleca behawiorystka pomoże, będę trzymać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

z moini też chyba muszę się wybrać, a mam niedaleko, bo właśnie któreś zrobiło qpe pod drzwiami w piwnicy, a obok 3 kuwety :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon paź 13, 2014 15:36 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Ojej mieliście wizytę behawiorysty? Musiałam w tym natłoku gdzieś to przeoczyć. Powiedz Kasiu (tak z grubsza chociaż), co Wam powiedział? :) Jestem bardzo ciekawa :ok:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon paź 13, 2014 15:53 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zaraz muszę pędzić na pocztę i zakupy, tak więc jak wrócę odwiedzę Wasze wątki :)
U nas ok, kociaste leniuchują ;)

barbarados pisze:Niech się tłuką . Moje jak się nie tłuką , to je ogladam , czy nie chore :twisted:
Za plan :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dokładnie, tłuczenie się oznacza, że koty zdrowe jak ryby :mrgreen:
No plan musi kiedyś wyjść, tylko co na nasi Łodzianie :ryk: :ryk: :ryk:

vanesia1 pisze:Teemciuszku, zjem Cię :oops:

Nom ,jest do schrupania na siurowo :mrgreen:

mir.ka pisze:witaj Kasiu :1luvu:
ale kociaki słodziaki :201461 :201461
ciekawi mnie czy zastosowanie wszystkiego co zaleca behawiorystka pomoże, będę trzymać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

z moini też chyba muszę się wybrać, a mam niedaleko, bo właśnie któreś zrobiło qpe pod drzwiami w piwnicy, a obok 3 kuwety :evil: :evil: :evil: :evil:

Hej Mireczko :1luvu:

Brzmi to naprawdę sensownie, tak więc zastosujemy się do tego :)
Jak nie wyjdzie to wtedy zaproszę specjalistę do domu... nie ma co moim zdaniem czekać, skoro to ma wynikać ze stresu :)

Tu mam podobnie, też 3 kuwetki a Teemol idzie siusiać na ubrania, ah te koty ;)

vanesia1 pisze:Ojej mieliście wizytę behawiorysty? Musiałam w tym natłoku gdzieś to przeoczyć. Powiedz Kasiu (tak z grubsza chociaż), co Wam powiedział? :) Jestem bardzo ciekawa :ok:

Aniu jeszcze nie wizytę, tylko konsultacje mailowe.
Jeśli to co napisała mi ta behawiorystka nie pomoże to wtedy będzie umawiać się na wizytę domową...
Mam nadzieję, że nie będzie trzeba, ale jak będzie to trudno, trza maluchowi pomóc ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon paź 13, 2014 18:38 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Czymam kciuki, żeby rady pomogły :ok: :ok: :ok:

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Pon paź 13, 2014 19:13 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Będziemy trzymać kciuki i pazurki żeby rady poskutkowały :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Fotki oj fotki :oops: :oops: :oops: :oops: Muszonku dawaj ten słodki brzucholek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miłego wieczoru :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto paź 14, 2014 10:26 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Hej Kasiu

Widziałam kociaki słodziaki na zdjęciach <3 <3 <3

ps. śliczne pazurki masz :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto paź 14, 2014 10:38 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Witam się... chciałam napisać 'z rana', ale już 12:00 dochodzi - nie wiem kiedy mi ten czas minął 8O

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Wto paź 14, 2014 20:54 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Hej :1luvu:
Widzę, że są jakieś sensowne rady odnośnie Teemcia, trzymam kciuki żeby pomogło :ok:

Fotki cudne :D a chłopaki na nich słodkości :love: :love: :love: :love:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro paź 15, 2014 0:17 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Halo halo nocną porą :)

Zaraz czas spać a moje kocurki właśnie zaczęły dziką galopadę wydając odgłosy niczym z dżungli :twisted:
Na prawdę bardzo dobrze, że sąsiadka z dołu jest zwierzakolubna ;)

Jutro wkleję nowe fotki :)

I mam prośbę, jeśli możecie udostępniajcie proszę i przekazujcie dalej, nic nie szkodzi, że mieszkamy w różnych częściach Polski :(
Dopiero dzisiaj dowiedziałam się, że ta kicia to kotka bliskiej znajomej moich rodziców, świat jest mały :( Jest zrozpaczona po prostu :(
W wątku jest link do facebooka jeśli macie.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=165330 Obrazek Obrazek Obrazek

MaryLux pisze::201446 :201446 :201446

:201498 :201498 :201498

asim pisze:Czymam kciuki, żeby rady pomogły :ok: :ok: :ok:

Dziękujemy :ok: :ok: :ok:

Miraclle pisze:Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Będziemy trzymać kciuki i pazurki żeby rady poskutkowały :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Fotki oj fotki :oops: :oops: :oops: :oops: Muszonku dawaj ten słodki brzucholek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miłego wieczoru :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Basieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękujemy :) Mam nadzieję, że wreszcie się uda :ok:

aannee99 pisze:Hej Kasiu

Widziałam kociaki słodziaki na zdjęciach <3 <3 <3

ps. śliczne pazurki masz :)

Hej Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzięki ;) <3
Pazurki to moja wesoła, amatorka twórczość :mrgreen:
Kupiłam sobie taką karuzelę z brylancikami do paznokci i się bawię :ryk:

barbarados pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

asim pisze:Witam się... chciałam napisać 'z rana', ale już 12:00 dochodzi - nie wiem kiedy mi ten czas minął 8O

:ryk:
Dla niektórych 12 to prawie rano :mrgreen:
W weekend zwłaszcza ;)

Annaa pisze:Hej :1luvu:
Widzę, że są jakieś sensowne rady odnośnie Teemcia, trzymam kciuki żeby pomogło :ok:

Fotki cudne :D a chłopaki na nich słodkości :love: :love: :love: :love:

Hej Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak, bardzo sensowna ta behawiorystka i wszystko zaczyna powoli pasować do siebie w tej układance :)

Pozdrawiamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Śro paź 15, 2014 7:52 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Mam nadzieję, że ta koteczka zostanie znaleziona, przygarnięta przez kogoś, bo... jak ona sobie poradzi?. Tyle niebezpieczeństw na nią czeka :cry: :cry: :cry:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro paź 15, 2014 14:04 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro paź 15, 2014 21:24 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ufff, Tosia została znaleziona :D :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Mnóstwo osób zaangażowało się do poszukiwań kotki, po prostu coś wspaniałego.
Udało się, nie odeszła daleko, była tak przerażona, że nie poznała własnej opiekunki, ale już jest w domu :)
Normalnie cieszyłam się jak głupia jak się dowiedziałam...
Ja bym chyba po ścianach łaziła na rzęsach jakby któryś z moim kocurków zaginął :(

U nas wszystko gra :)
Za chwilkę zgram jakieś nowe fociachy to wrzucę :ok:

aannee99 pisze:Mam nadzieję, że ta koteczka zostanie znaleziona, przygarnięta przez kogoś, bo... jak ona sobie poradzi?. Tyle niebezpieczeństw na nią czeka :cry: :cry: :cry:

Ktoś ją zauważył i zadzwonił. Jednak ludzie chcą pomagać :)
Zdrowy kociak domowy by sobie nie poradził gdyby nagle wylądował wśród samochodów, autobusów i tramwajów a co dopiero taka bidulka :(

barbarados pisze:Potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Forumowe kciuki mają na prawdę dużą moc :ok: :ok: :ok: :ok:

MaryLux pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]