Caragh pisze:tosiula pisze:Biedna, niedopieszczona Ineczka......
Niedobra, niedbająca o inusiowe samopoczucie Duża![]()
Pieścić koteczka, gdy tylko sobie zażyczy!
Ani myślę!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:tosiula pisze:Biedna, niedopieszczona Ineczka......
Niedobra, niedbająca o inusiowe samopoczucie Duża![]()
Pieścić koteczka, gdy tylko sobie zażyczy!
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ciociu! Masz natentychmiast wymiątolić Ineczkę! Jusz jusz! Bo będę gryzać i drapaczyć!
Książniczka Ofelja rozkazywująca
Wczoraj była u nas jedna gościa, aktualnie od 10 lat zapsiona Dragusiem, przedtem zakocona. Inusia nawet nie uciekała, pozwoliła się dotknąć, zareagowała jedynie krótkim prychnięciem i ostrzegawczym podniesieniem łapy. To bardzo spokojna reakcja z jej strony.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:ja też jestem Inusiu![]()
wcześniej trzeba było popracować
Moja @ mówi dokładnie to samo
trzeba pracować ,zeby było na jedzonko dla koteczków
Przecież w lodówce mam strasznie dużo jedzonka, przynajmniej na 2 tygodnie. To po co pracować?
na następne jedzonko
agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny![]()
a u nas było dzisiaj słoneczkowietrzyłam futra po zimie
Dorota pisze:Nus_
Mru
Ten Gad ynow pryestawul klawiature
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ciociu! Masz natentychmiast wymiątolić Ineczkę! Jusz jusz! Bo będę gryzać i drapaczyć!
Książniczka Ofelja rozkazywująca
Wczoraj była u nas jedna gościa, aktualnie od 10 lat zapsiona Dragusiem, przedtem zakocona. Inusia nawet nie uciekała, pozwoliła się dotknąć, zareagowała jedynie krótkim prychnięciem i ostrzegawczym podniesieniem łapy. To bardzo spokojna reakcja z jej strony.
Bo Inusia to prawdziwa damusia!
Dorota pisze:Dziala!
Po restarcie.
Dziekuje!
Dorota pisze:Nuś?!
Mru zaniepokojny
MB&Ofelia pisze:Ineczko, gdzie jezdeś? Bo ja tąsknię za tobą i chcę cię zaprosić do nas na pająki na sniodanko.
Książniczka Ofelja
agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
dzisiaj Rysia przeszła mi po laptopie i oczywiście cos namieszała
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
Sama namieszałaś, Ciociu, a teraz na Rysię zwalasz![]()
Inka oburzona
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
Inka oburzona
Ty wiesz co Inusia , ja to jednak sama wlazłam na komputer, następnie przeszłam się po nim coś namieszałam![]()
I jeszcze na Rysie winę zrzuciła![]()
Inusiu kochana ja Ci bardzo dziękuję że pomogłaś zrozumieć mi mój błądBo to moja wina, moja
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
Inka oburzona
Ty wiesz co Inusia , ja to jednak sama wlazłam na komputer, następnie przeszłam się po nim coś namieszałam![]()
I jeszcze na Rysie winę zrzuciła![]()
Inusiu kochana ja Ci bardzo dziękuję że pomogłaś zrozumieć mi mój błądBo to moja wina, moja
Ciociu, nie weszłaś przecież, tylko pełny talerz na nim postawiłaś, a obok niego łyżkę, nóż i widelec. I gorące jedzenie po klawiaturze rozpaćkałaś sztućcami. I jeszcze trochę Ci z ust na kompa wypadło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia i 1143 gości