Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Wieczorem zimno, a moje pannice uważają że ciepło i wczoraj natarczywie domagały się bałkoningu. Dzisiaj pewnie będzie powtórka z rozrywki.
U nas na Pomorzu już cieplej, słoneczko mnie grzeje bo w pracy mam okna na południe. Niebo bez chmurki. Oby jutro też było ładnie, bo jadę w teren.
PS. A propos sklepów - ja w pobliżu domu mam Sano, Netto, Lidla, PoloMarket, Stokrotkę, Żabkę i osiedlowy. Kawałek dalej Biedronka. Po drodze z pracy InterMarche. No klęska urodzaju dosłownie![]()
Ale za to do takiego Kauflandu, gdzie bywają fajne promocje, musiałabym tuptać przez całe miasto. Do Tesco również. No cóż, coś za coś.
mir.ka pisze:ja z większych sklepów to tylko w Auchanie robię, duży wybór i niskie ceny, jeżdzimy raz na jakiś czas
a niedaleko na osiedlu to mam tylko Stonkę czy Biedronkę, ale tam wcale nie chodzę, w tym sklepie byłam moze 2 czy 3 razy, ale tam nie ma tego co kupuję i jeszcze drogo i nie można płacić kartą, a nawet w sklepach osiedlowych jest taka możliwość
AnnAArczyK pisze:mir.ka pisze:ja z większych sklepów to tylko w Auchanie robię, duży wybór i niskie ceny, jeżdzimy raz na jakiś czas
a niedaleko na osiedlu to mam tylko Stonkę czy Biedronkę, ale tam wcale nie chodzę, w tym sklepie byłam moze 2 czy 3 razy, ale tam nie ma tego co kupuję i jeszcze drogo i nie można płacić kartą, a nawet w sklepach osiedlowych jest taka możliwość
Ja też tylko w Auchanie:)
Bo to jest mój sklep.....osiedlowy![]()
Do niego mam 4 minuty od zaplecza
MonikaMroz pisze:Ja mam Bideronke, Kaufland, carefour i BrocoMarche. Wszystko pod nosem. I buduja się kolejne galerie czy coś tam. A kiedyś taki był spokój koło mojego osiedla. A teraz masakra
Hej Ewciu. Ty znów na popołudniówki
Ewa L. pisze:A mnie znów zaczyna dymić czaszka aż bolą mnie oczy.
Wzięłam ketanol i liczę na to że przejdzie.
Ewa L. pisze:Ewa L. pisze:A mnie znów zaczyna dymić czaszka aż bolą mnie oczy.
Witajcie dziewczyny!
Niestety nie dojechałam dziś do pracyMyślałam że po ketonalu mi przejdzie ale się pomyliłam. Przed wyjściem z domu zrobiło mi się niedobrze i kilka razy wymiotowałam.
Przejechałam trzy przystanki tramwajem i musiałam wysiąść bo znów dostałam mdłości.Zwymiotowałam za przystankiem.W siadłam w następny tramwaj i po paru przystankach znów musiałam wysiadać aby nie zwymiotować na współpasażerów.
Napisałam do kierowniczki smsa że nie jestem w stanie dotrzeć dziś do pracy z powodu bólu głowy i proszę o dzień wolny. Oczywiście odzewu nie było żadnego![]()
Wróciłam do domu a raczej do rodziców bo do domu bym nie zdążyła przed kolejną falą mdłości. Zwymiotowałam ponownie , wzięłam tabletkę i położyłam się spać. Przespałam cztery godz. i na szczęście obudziłam się bez bólu głowy za to bardzo zmęczona.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ewa L. pisze:A mnie znów zaczyna dymić czaszka aż bolą mnie oczy.
Witajcie dziewczyny!
Niestety nie dojechałam dziś do pracyMyślałam że po ketonalu mi przejdzie ale się pomyliłam. Przed wyjściem z domu zrobiło mi się niedobrze i kilka razy wymiotowałam.
Przejechałam trzy przystanki tramwajem i musiałam wysiąść bo znów dostałam mdłości.Zwymiotowałam za przystankiem.W siadłam w następny tramwaj i po paru przystankach znów musiałam wysiadać aby nie zwymiotować na współpasażerów.
Napisałam do kierowniczki smsa że nie jestem w stanie dotrzeć dziś do pracy z powodu bólu głowy i proszę o dzień wolny. Oczywiście odzewu nie było żadnego![]()
Wróciłam do domu a raczej do rodziców bo do domu bym nie zdążyła przed kolejną falą mdłości. Zwymiotowałam ponownie , wzięłam tabletkę i położyłam się spać. Przespałam cztery godz. i na szczęście obudziłam się bez bólu głowy za to bardzo zmęczona.
strasznie mi przykro
to trochę wyglada na migrenowe bóle głowy, ale chyba u Ciebie to coś innego
kiedy masz być ponownie u lekarza? jeszcze przed tym tomografem?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ewa L. pisze:A mnie znów zaczyna dymić czaszka aż bolą mnie oczy.
Witajcie dziewczyny!
strasznie mi przykro
Nie - z badaniami mam być u niego.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ewa L. pisze:A mnie znów zaczyna dymić czaszka aż bolą mnie oczy.
Witajcie dziewczyny!
strasznie mi przykro
Nie - z badaniami mam być u niego.
i do tego czasu się męczyć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 103 gości