Chomikiem z natury jest moj brat

Ja typem wyrzucacza jestem.Teraz ozylam jako sowa,ale pod wieczor spalam 3h z hakiem.
Bardzo daje mi popalic krotki dzien
Kociaste po wyczesaniu u Alinki wygladaja cudnie:)
Gucio nie musi sie juz schowac przede mna i pokazuje sie w calej okazalosci

dzis wielokrotnie molestowal mnie o glaski-wreszcie kot szczesliwy.
Rys i Smakusia w dobrych humorach- mam wrazenie,ze moje koty db odklaczylam,bo apetyt wyraznie wzrosl i nie ma meczenia sie z wlosami-wyglada na to ,ze poza papirusami...pomogly najbardziej podawane poduszeczki z whiskasa.....natomiast masc remover zalatujaca ryba-coz moje koty znienawidzily ja- nigdy wiecej nie kupie- inna rzecz,ze wszyscy nie rpzepadamy za rybami

moze to dlatego

Mam wrazenie,ze kotom zaszkodzily zmainy temperatury-zdezorientowane zaczely sie ofutrzac, potme cieplo,zaczely zrzucac i znow to samo-kocury jak na te pore roku maja u mnie slaba kryze,Smakusia zas ma zimowe futro i imponujaca jak na kotke kryze

Z tego co widze po kocurach to na razie nie bedzie wielkich mrozow- no chyba ,ze zaburza ich odczuwanie domek,bo mam bardzo cieplo?
Jak u Was koty z futrem? Maja typowo zimowe juz?Po zabiegu laserowym czuje sie bdb juz -ciekawa jestem co mi powie dentystka przy kontroli 21.11
Ciesze sie na dlugi weekend,ale oczywiscie juz planuje rozne rzecyz na niego i pewnie okaze sie za krotki

Ciekawa jestem ,czy uda mi sie wyremontowac jedna sciane

w przedpokoju i jeden rog w pokoju

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.