Świetnie, że tato Twój Broszka wrócił ze szpitala.
Mój mąż miał pierwszy zawał bardzo rozległy, w szpitalu nastąpił drugi zawał i w wieku 51 lat zmarł.
Niech tato Twój na siebie teraz uważa, musi się oszczędzać.
Moderator: Estraven
Raz - musiałabym sobie to to przynieść, wyrośnięte niewiadomodzie , a potem smażyć 'na prądzie' - przestaje sie opłacać.
jasia.stargard pisze:Mój mąż miał pierwszy zawał bardzo rozległy, w szpitalu nastąpił drugi zawał i w wieku 51 lat zmarł.
felin pisze:Zdaje się, że dostalam bana![]()
fumcia pisze:Brosia,Irenka pasuje do kici,ale mam obok sąsiadkę,Irene,jak będę wołać kotkę po imieniu to przyjdzie sąsiadka (kobieta anty-kocia).
hanelka pisze:Ja też smażę powidła. Z trzech kilogramów śliwek. A co!![]()
morelowa pisze:A ja nie smażęRaz - musiałabym sobie to to przynieść, wyrośnięte niewiadomodzie , a potem smażyć 'na prądzie' - przestaje sie opłacać.
Revontulet pisze:A ja kupuję w sklepach. Bo nie mam skąd wziąć takich prawdziwych![]()
Zamów u BroszkiRevontulet pisze:A ja kupuję w sklepach. Bo nie mam skąd wziąć takich prawdziwych![]()
Broszka pisze:Revontulet pisze:A ja kupuję w sklepach. Bo nie mam skąd wziąć takich prawdziwych![]()
Przygotować paczuszkę?
morelowa pisze:Tzn. ten komunikat mówi, że blokuje ale wszystko jest jak byłoA jak Ci nie blokuje to może się wirus zagnieździł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości