Działkowa Czarna Armia. I goście. Do zamknięcia.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 17, 2014 11:07 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

No tak, Radzio to faktycznie koci Stalin :roll: :lol:

Udaje niewiniątko, ale jak widzi koty na swoim terenie wstępuje w niego diabeł :evil:

Ryjek już zagojony, tylko łysy placek został, ale i tak pojedziemy na kontrolę. Chłopaki na działce od soboty nadal mają luz, Radecki został po pokazie u mnie w kojcu, wróci pewnie rano na działki.

Radkowe gwiazdorzenie (nawet się w telewizji prezentował podczas pokazu - oczywiście nie zaszczycił obiektywu otwarciem oka) :lol:
Oto Radek - najlepszy kot wczorajszego pokazu ;)
Obrazek
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon lut 17, 2014 11:24 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

:love: :love: :love:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lut 17, 2014 12:22 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Jeju jak ja bym chciał żyć z takim kocurro... Ale nie da się, Przecież on by mi wytłukł wszystkie moje ukochane koty!
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pon lut 17, 2014 12:44 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Villentretenmerth pisze:Jeju jak ja bym chciał żyć z takim kocurro... Ale nie da się, Przecież on by mi wytłukł wszystkie moje ukochane koty!

Z pewnością - jednego już próbował ;)

Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Pon lut 17, 2014 13:08 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

To Marutek! Jaki on mały przy Radku...
Ale zjeżył się pięknie.:D
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Pon lut 17, 2014 13:43 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Yes, Yes, Yes :ok:
Głosowałyśmy na niego! Nr 14 górą!

Radziu :1luvu:

BeciaQ

Od: Śro lis 07, 2012 19:33

Post » Pon lut 17, 2014 14:28 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Odik by sie nie dał zjeść. Wprawdzie ma kapcia w lewym tylnym kole, ale z przodu dwa szybkostrzelne, niezwykle sprawne rewolwery. Lewa - prawa - lewa -prawa... I do tego skrzek jak wściekła ropucha. I jeszcze pluje....
A w nocy jest pierwszy w łózku i się tuli. Półtora roku temu, zaraz po adopcji przegryzł mi palec na wylot, bo nie zrozumiałem wcześniejszego ostrzeżenia. Teraz jesteśmy przyjaciółmi i Odiś robi mi "noski" na słowa "zrób nosek" - niezawodnie liże w nos. Cudo. Kocham tego kota.
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Śro lut 19, 2014 10:12 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Dziś mało pisania - dużo zdjeć :kotek:

Brzydal, wciąż nie wiedzieć czemu niezadowolony ostatnio
Obrazek

Batonik, który spędza całe dnie w taki sposób
Obrazek

W weekend jednak, kiedy nie było Radka nareszcie wylazł z nory :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Chudy dawno przestał być chudy, wciąż uprawia żebractwo, wciąż mu mało ...
I wciąż przyklejony do ludzia :kotek:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Żarcie, daj zarcie, duuuuużo żarcia! Natychmiast!
Obrazek

Radecki oczywiście po powrocie na działki od razu wziął się za przywracanie porządków ...
Spadaj, to moja altana!
Obrazek

... i mój stół!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Śro lut 19, 2014 10:21 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Wszystkie czarne. Byłabyś wzorową Czarownicą. :D
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Śro lut 19, 2014 11:05 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Koty działkowe mają takie same motto jak nasze piwniczne - najpierw masa później rzeźba :D
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Śro lut 19, 2014 11:21 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Pewnie się powtarzam, ale uwielbiam patrzeć na te Twoje czarnuchy, Iza :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro lut 19, 2014 22:30 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Czarnoarmiści to super fajne, przystojne chłopaki :ok: :1luvu:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Czw lut 20, 2014 9:41 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Wściekły na patrolu 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wczoraj już Radecki nie wytrzymał tego ciągłego podskakiwania Chudego, przewrócił go i dał po pyzatym ryjku :( No ale sam się Chudy prosił ...
Obrazek

Avian

Post » Czw lut 20, 2014 12:38 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Raduś jesteś śliczny i jak płoty pięknie przeskakujesz :D :ryk:
Nie bij ślicznoto Chudego, po jego pyzatym pycholku bo ci w końcu odda :D :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw lut 20, 2014 19:57 Re: Działkowa Czarna Armia - a może by dom dla Silvy?

Dostałam wyniki badania tarczycy Chudego - ktoś się zna na tym?
T3 - 33 ng/dl (norma 33-167)
T4 - 2,67 ug/dl (norma 0,9-2,9)
Jeden wskaźnik przy dolnej granicy, drugi przy górnej.
Ważne, ze w normie - choć nadal nie wiadomo, czy on zdrowy i normalny ;)
Obrazek

Avian

[poprzednia][następna]