A tak a propos zazdrości - zazdroszczę tych cudnych zielonych roślinek w pięknych (całych) doniczkach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Birfanka pisze:![]()
![]()
Drugie najlepsze
casica pisze:Wszystkie 3 mi się podobaja, każde w swoim stylu, najbardziej chyba horror![]()
Najmniej ten co go tu nie ma ze względów bezpieczeństwa
Bolkowa pisze:Nadal kuszą mnie pomidorki koktajlowe. Znalazłam takie z kartką na balkon - 17zł za sztukę. Na stoisku obok za 2 zł na działkę. Różnią się czymś te balkonowe od tamtych? Jak z zapylaniem kwiatów? Na naturę nie mam co liczyć
filo pisze:Bolkowa pisze:Nadal kuszą mnie pomidorki koktajlowe. Znalazłam takie z kartką na balkon - 17zł za sztukę. Na stoisku obok za 2 zł na działkę. Różnią się czymś te balkonowe od tamtych? Jak z zapylaniem kwiatów? Na naturę nie mam co liczyć
Różnią się
albo: marketingiem
albo: wielkością korzeni, balkonowe muszą dać radę w donicy
Ja swoje zamierzam zapylać osobiście. Nie ufam kotom.
zabers pisze:(...)
tu chyba najlepiej widać różnicę pomiędzy Kulkensonem a Glucurem. Kulkenson wygląda cały czas jak kocie dziecko )
(...)
jaaana pisze:zabers pisze:(...)
tu chyba najlepiej widać różnicę pomiędzy Kulkensonem a Glucurem. Kulkenson wygląda cały czas jak kocie dziecko )
(...)
Tym bardziej, że Gluś jest bliżej obiektywu![]()
Fajna Kuleczka, taka delikatna kobietka
zabers pisze:jaaana pisze:zabers pisze:(...)
(...)
siłą rzeczy - jest go wyżej
jaaana pisze:zabers pisze:jaaana pisze:zabers pisze:(...)
(...)
siłą rzeczy - jest go wyżej
![]()
i dłużej też go jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 58 gości