Moderator: Estraven
taizu pisze:fotka pysia z calici http://en.wikipedia.org/wiki/Feline_calicivirus
kamari pisze:Dałam mu conva, kocie mleko i jego ulubiony jogurt, na nic nie zareagował.
Myślicie, ze go denerwuje kiedy łażę co 5 minut, głaszczę, przytulam i podtykam coś pod nos? Może go zostawić w spokoju?
katarzyna1207 pisze:Jak profil nerkowy mu wyjdzie ok, to chyba nie ma po co ... Poza tym, jak już badać nerki, to usg, nie rtg ... A dlaczego podejrzewasz nerki?
kamari pisze:katarzyna1207 pisze:Jak profil nerkowy mu wyjdzie ok, to chyba nie ma po co ... Poza tym, jak już badać nerki, to usg, nie rtg ... A dlaczego podejrzewasz nerki?
Bo mam pierdolcaWcale się nie upieram przy nerkach, wolę zwykłe przeziębienie, ale mi się rysują czarne scenariusze
![]()
vip pisze:kamari pisze:katarzyna1207 pisze:Jak profil nerkowy mu wyjdzie ok, to chyba nie ma po co ... Poza tym, jak już badać nerki, to usg, nie rtg ... A dlaczego podejrzewasz nerki?
Bo mam pierdolcaWcale się nie upieram przy nerkach, wolę zwykłe przeziębienie, ale mi się rysują czarne scenariusze
![]()
To już chyba tak jest...ja też już do końca życia będę wszędzie nerki chore węszyć.
W końcu już nie raz moje paniki dobrze sie kończyły
chłopie, dasz radę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 11 gości