Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
animalon pisze:...witam siędzielna jesteś ... zdjęcia pokazują wszystko - a ja z moim Stasiem jadę na wizytę przedadopcyjną = dzisiaj ok. 19...ŁAŁ
nelka83 pisze:Bodzia, myślę, że większość po prostu nie chce ich widzieć - tak jest łatwiej. Z empatią w tych czasach też ciężko![]()
Koteczka kuwetkę zaliczyła wzorowo, ale z wyglądem kupki to musimy powalczyć. Mam nadzieję, że odrobaczenie pomoże. Tak biedna łykała wczoraj kurczaka, że zwymiotowała. Daję jej małe porcje, ale widocznie muszę bardziej rozdrabniać. Zabawki ją jak na razie nie interesują. Jest strasznie kochana, wskakuje na kolana, mizia się i trzeba uważać na swoją szczękę bo tak barankuje, że mało zębów mi nie wybiła
Wtula się w człowieka, ugniata i tak sobie drzemie na kolanach.
Wczoraj odkryłam, że ma białą plamkę na brzuszku
animalon pisze:... a mój Stasiu rządzi w nowy DSi rozkochuje
w sobie nowych właścicieli ... więcej na Stasiowym wątku
Patmol pisze:czarnulka ma już imię?
MB&Ofelia pisze:Propozycje imion dla czarnuszki - Betty lub Honey. Może któreś podpasuje![]()
Co do kupalków, mi się początkowo też nie podobały "klocki" carmen (wogóle ciężko to było nazwać klockami). No ale dostawała antybiotyk. Plus własnie nie wiadomo co jadła wcześniej (i jak długo nie dojadała). Teraz praktycznie nie rozróżniam, której urobek wyławiam z kuwety. Mała Czarna dostaje probiotyk plus barfa, jedno i drugie dobre na twarde piękne bezzapachowe klocki. U twojej czarnulki też się powinno unormować.
Uważaj tylko, bo jak taka milusia i zgodna, to jeszcze u ciebie zostanie
MB&Ofelia pisze:Pozdrawiamy porannie kocio-psią gromadkę. U mnie dzisiaj jeszcze żaden kot nie stawił się na parapecie na śniadanko. A takie pyszności im przyniosłam(trochę tłustszego mięska, serduszka i to wymieszane z saszetką). Ale spoko, jeszcze się pewnie zjawią. Za to w domu pannice zjadły grzecznie śniadanko, nie całe, ale prawie. Mała Czarna oczywiście musiała sprawdzić, czy w misce Ofelii nie ma czegoś smaczniejszego, a Ofelia jeszcze się nie nauczyła bronić michy i chyba się nie nauczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 20 gości