Kotomania XIII ARIELEK [*] Pola na DT :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 02, 2012 22:36 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella po zabiegu-FeLV(- ):)

kropkaXL pisze:

Obrazek

Obrazek

odpadłam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt mar 02, 2012 22:37 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] :((

kropkaXL pisze::dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Bella jest wolna od białaczki

a to przeca było z góry wiadome :1luvu: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt mar 02, 2012 22:40 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella po zabiegu-FeLV(- ):)

zyliard kciukasów za 3/4 kotasów
sie jakby rymło
:ok: :piwa: :ok: :piwa: :ok: :piwa: ...... :ok: :piwa: :ok: :piwa: :ok:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt mar 02, 2012 22:55 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella po zabiegu-FeLV(- ):)

:ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt mar 02, 2012 23:02 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella po zabiegu-FeLV(- ):)

Myszolandia pisze::ryk:

z czego ha :>
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt mar 02, 2012 23:13 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella po zabiegu-FeLV(- ):)

Karolek(ona) pisze:zyliard kciukasów za 3/4 kotasów

Obrazek

Myszolandia

Post » Pt mar 02, 2012 23:14 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella po zabiegu-FeLV(- ):)

Myszolandia pisze:
Karolek(ona) pisze:zyliard kciukasów za 3/4 kotasów

żeś brzydko skojarzyła roibąc z o ó czy rym sie spodobał ??

Karolek(ona)

Post » Sob mar 03, 2012 7:54 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] :((

Myszolandia pisze:
kropkaXL pisze::dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Sylwinko-jakby było z góry wiadome,to po co bym wywalała kasę na testy?-niestety-dopóki nie zrobię wszystkim testów-nie będę tego wiedziała!

Bellunia już kolo 20-stej pobiegła 8O 8O 8O 8O 8O do michy i jadła!-do picia dałam jej conva,żeby nabrała sił .Jeszcze nigdy ,żaden kot po narkozie nie wytrzeźwiał tak szybko,a dodam,że nie chciałam zastrzyku wybudzającego,bo chciałam,żeby mała była spokojna w czasie jazdy busem.Nie wymiotowała ani razu,nie miała tej fazy chodzenia po scianach z nieprzytomnymi oczkami-no po prostu jakby się obudziła i poczuła głód!
A teraz bawi się jakimś gruchmołem wyciągniętym spod kanapy-nawet nie wiem czym,bo nie chcę jej przeszkadzać!
A za kciukasy nadal będę i jestem Wam wdzięczna!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob mar 03, 2012 8:27 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella po zabiegu-FeLV(- ):)

Dzień dobry Kasieńko kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: Bardzo się cieszę, że Bellunia tak szybko doszła do siebie, kochana kocinka :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob mar 03, 2012 8:43 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella po zabiegu-FeLV(- ):)

Witaj Kasieńko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gdybyś ja teraz zobaczyła,to w życiu byś nie uwierzyła,że ona miała wczoraj operację!-zachowuje się jak zdrowy kot!!!!!!
Będę jednak musiała założyc jej kubraczek,bo wariuje z Adele i boje się,żeby Adele jej szwów nie rozdrapała-tak szaleją!-to dwoje dzieci jeszcze i maja w sobie tyle chęci do zabawy!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob mar 03, 2012 8:51 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella po zabiegu-FeLV(- ):)

Cześć Kasiu :D

Kubraczek koniecznie załóż kaftanik, Nie upilnujesz takiej żywej istotki i co nie daj Boże wygryzie sobie szwy i nieszczęście gotowe.. Szurka już nie pamięta ze w kubraczku chodziła.
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob mar 03, 2012 9:00 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella po zabiegu-FeLV(- ):)

Kubraczek bedę miała dopiero po 11-stej,bo ten co miała Adele jest na Bellę za mały-ona jest szczupła,ale długa-pozyczę od Ewy-jej Nel nie zniszczyła kaftanika,więc teraz posłuży Belli!
A Adele robi sie coraz mniej płocha-bardzo lubi być głaskana po łebku i pleckach-jak się rozmruczy,to jak radyjko-leży i gra :lol: ,ale tylko jak leży,albo je-w innym przypadku ucieka-mam nadzieję,że z czasem oswoi sie na tyle,że nie bedzie wiała przede mną!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob mar 03, 2012 9:07 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella po zabiegu-FeLV(- ):)

Obrazek

Karolek(ona)

Post » Sob mar 03, 2012 9:59 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] :((

kropkaXL pisze:
Myszolandia pisze:

Sylwinko-jakby było z góry wiadome,to po co bym wywalała kasę na testy?-niestety-dopóki nie zrobię wszystkim testów-nie będę tego wiedziała!

Bellunia już kolo 20-stej pobiegła 8O 8O 8O 8O 8O do michy i jadła!-do picia dałam jej conva,żeby nabrała sił .Jeszcze nigdy ,żaden kot po narkozie nie wytrzeźwiał tak szybko,a dodam,że nie chciałam zastrzyku wybudzającego,bo chciałam,żeby mała była spokojna w czasie jazdy busem.Nie wymiotowała ani razu,nie miała tej fazy chodzenia po scianach z nieprzytomnymi oczkami-no po prostu jakby się obudziła i poczuła głód!
A teraz bawi się jakimś gruchmołem wyciągniętym spod kanapy-nawet nie wiem czym,bo nie chcę jej przeszkadzać!
A za kciukasy nadal będę i jestem Wam wdzięczna!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nie ma za co Kasiu :1luvu:
Najwazniejsze, że wszystko dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Tak wlasnie ma byc :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Sob mar 03, 2012 10:31 Re: Kotomania XIII ARIELEK [*] Bella po zabiegu-FeLV(- ):)

Obrazek
fajne wiadomości z rana.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]