aleusha pisze:Dzięki, odezwę się .
Super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Trzymamy![]()
![]()
![]()
phantasmagori pisze:aleusha pisze:Chciałabym dać Morfeuszowi dom, ale z tego co tu czytałam ma traumę związaną z psem, a ja oprócz kotów mam też psa.
Morfeuszek ma traumę związaną z psem, ponieważ pies był w stosunku do niego agresywny.
W tej chwili Morfeusz mieszka z trzema pieskami i nie jest źle.
Jeśli twój piesek dobrze dogaduje się z kotami, nie powinno być źle.![]()
Decyzja oczywiście należy do Justyny
Justa&Zwierzaki pisze:Morfiego bardzo boli brzuch, miał usg i pęcherz nie jest pełny ale jest bardzo zagazowany i ma złogi kałowe i to jest prawdopodobna przyczyna jego bólu, dostał lek rozkurczowy i coś jeszcze , nie pamiętam
, miał tez podany kontrast i jesli do jutra nie zrobi kupala to niewykluczone że bedzie trzeba go otwierać
aleusha pisze:Starsza kotka jest już po sterylce, a młode pójdą jak tylko osiągną dojrzałość. Jeśli chodzi o wychodzenie, to tylko od niego będzie zależało. W domu jest na tyle miejsca, że każdy się pomieści nie przeszkadzając drugiemu.
Kociara82 pisze:Morfeusz ma szanse na DS![]()
Kociara82 pisze:potrzebny ktos chetny na wizyte przedadopcyjna - Mielec lub okolice. Morfeusz ma szanse na DS![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości