MORFEUSZ zwykły łaciaty szczęśliwy w DS u aleusha :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 10, 2012 7:03 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

aleusha pisze:Dzięki, odezwę się .

Super :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lip 10, 2012 9:52 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto lip 10, 2012 10:40 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

phantasmagori pisze:Trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lip 10, 2012 13:43 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Niedługo 15ta - potrzymam ciutkę :wink: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lip 10, 2012 14:09 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

phantasmagori pisze:
aleusha pisze:Chciałabym dać Morfeuszowi dom, ale z tego co tu czytałam ma traumę związaną z psem, a ja oprócz kotów mam też psa.

Morfeuszek ma traumę związaną z psem, ponieważ pies był w stosunku do niego agresywny.
W tej chwili Morfeusz mieszka z trzema pieskami i nie jest źle.
Jeśli twój piesek dobrze dogaduje się z kotami, nie powinno być źle. :roll:

Decyzja oczywiście należy do Justyny :ok:

zgadzam sie, jestem pewna, ze jesli tylko pies nie bedzie ani agresywny ani zbyt namolny (w pozytywnym znaczeniu tego slowa) to z czasem Morfi ma szanse sie do niego przekonac. Moze to jednak potrwac troszke dluzej, bo po tej traumie koti jest bardzo ostrozny w stosunku do psow. Jednak mysle, ze jak sie trafi madry pies i madry opiekun-wszystko ma szanse ulozyc sie pozytywnie :)
Porozmawiaj z Justyna, mozesz nawet zasiegnac porady u wetow, zastanowcie sie, przemyslcie wszystko na spokojnie. :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lip 10, 2012 14:11 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:Morfiego bardzo boli brzuch :cry: , miał usg i pęcherz nie jest pełny ale jest bardzo zagazowany i ma złogi kałowe i to jest prawdopodobna przyczyna jego bólu, dostał lek rozkurczowy i coś jeszcze , nie pamiętam :oops: , miał tez podany kontrast i jesli do jutra nie zrobi kupala to niewykluczone że bedzie trzeba go otwierać :cry:
:roll: :roll: co sie dzieje, kotku? Smyram Cie za uszkiem i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Qpala kciuki potrzymam :)

Kociara82

Post » Wto lip 10, 2012 14:16 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

aleusha pisze:Starsza kotka jest już po sterylce, a młode pójdą jak tylko osiągną dojrzałość. Jeśli chodzi o wychodzenie, to tylko od niego będzie zależało. W domu jest na tyle miejsca, że każdy się pomieści nie przeszkadzając drugiemu.

Justa raczej nie wydaje kotow do domu wychodzacego. Mowie RACZEJ, bo wiekszosc jej podopiecznych do takiego domu sie nie nadaje, ale zdarzaja sie tez i takie, ktore wychodzic lubia. Mysle jednak, ze Morfi chyba nie powinien sam wychodzic, bez kontroli. Obawiam sie, ze moglby przestraszyc sie obcego psa, wystarczy grozne szczekniecie i ucieknie gdzies, wpadnie pod samochod... a poza tym on bardzo sie do ludzi garnie, do kazdego bez wyjatku. Wlasnie troche za bardzo jak na potencjalnego wychodzacego ;)
Z reszta... jesli bywasz w Tychach to polecam odwiedziny u Morfiego, przekonasz sie na wlasne oczy, ze ten kot kocha ludzi tak bardzo jak nikt :1luvu: A miziac to on by sie mogl bez konca doslownie :D

Kociara82

Post » Wto lip 10, 2012 15:08 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

potrzebny ktos chetny na wizyte przedadopcyjna - Mielec lub okolice. Morfeusz ma szanse na DS :ok:

Kociara82

Post » Wto lip 10, 2012 16:39 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Kociara82 pisze:Morfeusz ma szanse na DS :ok:

Morfeuszku, nareszcie! Już dawno mówiłam, że wreszcie ktoś cię odnajdzie w tym gąszczu :1luvu:
Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto lip 10, 2012 17:24 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

kimkolwiek bedzie osoba adoptujaca, musi liczyc sie z tym, ze tego kociambra zamiziac na smierc to dla niego za malo :D

Kociara82

Post » Wto lip 10, 2012 19:16 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Kociara82 pisze:potrzebny ktos chetny na wizyte przedadopcyjna - Mielec lub okolice. Morfeusz ma szanse na DS :ok:

Może warto wpisać prośbę np. tu:
viewtopic.php?f=1&t=143870&p=9024004#p9024004
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto lip 10, 2012 19:24 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

zalozylam watek w tej sprawie, ale na razie nikt nic nie odpisal. Jest tez info na watku ogolnym mrusiow

Kociara82

Post » Wto lip 10, 2012 21:45 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Zgodnie z obietnicą złożoną Juscie przesyłam kilka zdjęć naszego stadka.

Zuzia i Ziva
Obrazek

Ziva Antonio
Obrazek

Zuzia
Obrazek

Vika i Zuzia
Obrazek
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Śro lip 11, 2012 0:17 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

:D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

a może też zmienic tytuł i wpisac prośbę o wizytę pa? Nie zaszkodzi chyba, co? :wink:

Marzenia11

[poprzednia][następna]