Ja to bym nawet już poszła, bo wstałam dzisiaj o 4.20, ale pada i trochę mnie głowa rozbolała.
Jak mnie boli to i tak nie zasnę, wzięłam tabletkę i czekam, aż mi przejdzie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Małgosia dziękuję![]()
Proszę o modlitwę za moją teściową...
ilgatto pisze:Dzięki. To taki słodziaczek i w dodatku robi się coraz większym miziakiem. Właśnie dlatego wracam zmarznięta, bo muszę usiąść na tym zimnie i wygłaskać go dobrze(łapie ręce).
liszyca pisze:łomatko...
taka znów dygresja bez sensu: pracuję, ale zamierzam bardziej. będę uważać - bardziej. miałam coś zrobić, ale nie zrobię. dzięki forum zrozumiałam co nieco - ogólne dzięki![]()
Małgosiu, dawno nie wrzucałaś kocich pyszczków mam wrażenie, jak gromadka? Dzisiaj widziałam coś a'la Twoja Zosia. Szare są śliczne.
i... czy może mi ktoś podpowiedzieć - czy mogę zacząć szukać domu kotu, który ma właścicieli, ale takich do dupy? Chodzi o F.
ilgatto pisze:Dla niego na pewno najlepiej? byłoby w domu. Ja niestety nie mam już miejsca. Ale będę mu szukać domu, co nie będzie łatwe. Burasio, z białymi dodatkami, ok.5 miesięczny,bez żadnej tragicznej historii łapiącej za serca.Jego dwie siostry(czarna i tri) są dzikuskami. Braciszek padł ofiarą psów. Mam na działkach (oprócz gromadki dokarmianych, ale jednak dzikusków) jeszcze dwa takie miziające się. Czarnusię i Burasię(Severino w ciałku dziewczynki).Panienki, jak i Szczypiorek miziają się od niedawna. Wcześniej były to dzikuski.
vip0 pisze:Ano tak....pierwszy post należałoby uzupełnić juz dawno temu.
Ale przez te zawirowania z pracą to mi się zyciorys załamał...
Obiecuję w najbliższym czasie uzupełnić, słowo harcerza.
Bianka 4 pisze:vip0 pisze:Ano tak....pierwszy post należałoby uzupełnić juz dawno temu.
Ale przez te zawirowania z pracą to mi się zyciorys załamał...
Obiecuję w najbliższym czasie uzupełnić, słowo harcerza.
Coś mi się wydaje, że zanim uzupełnisz pierwszy post, to już nowy wątek będziesz zakładać
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 118 gości