Puszek, Garfildosek mają swój nowy dom.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 19, 2012 9:09 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Koty w papryce ... to lepsze niż koty w tymianku :twisted: ... od razu na patelnię :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lut 19, 2012 9:09 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Rękawica do głaskania, lekko zmoczona i czyste futerka już... a kociaki wymruczały się przy okazji i powyprężały grzbieciki w czasie masażu....
Mądre koty, nie będą przecież zlizywać takiego ostrego paskudztwa ze swoich futerek :ryk: :ryk: Takie rzeczy zostawia się Dużym - od czegoś przecież są :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie lut 19, 2012 9:11 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

alix76 pisze:Koty w papryce ... to lepsze niż koty w tymianku :twisted: ... od razu na patelnię :lol:

A propos patelni.... Ryś ostatnio próbował ukraść smażący się kotlet z patelni :roll: ale po tym jak sekundę miał na pazurku kotleta odechciało mu się tego dokumentnie... Schował się do szafy i nie wychodził pół dnia :ryk:
Łapka w porzadku, ale omija kuchenkę teraz z daleka.... :ryk:

joarkadia

Post » Nie lut 19, 2012 11:56 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Tango i Cash pojechali do własnego domu :ok: :ok:
Ja się poryczałam po ich wyjeździe jak bóbr :oops: Ale trafili naprawdę do świetnego domu - okna i balkon zabezpieczone, multum zabawek, odpowiedzialny Duży, ręce do głaskania, dobra karma, zostałam wypytana z przysmaków i przyzwyczajeń, pozwolenie na brojenie, wyścielony transporterek aby kociakom zimno nie było..... Super domek, przygotowany na przybycie nowych domowników.
Obyście mieli tam najbardziej kociasto na świecie, Tango i Cash :ok: :ok: :ok: :ok:

joarkadia

Post » Nie lut 19, 2012 13:52 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Ogromnie się cieszę i gratuluję tak fajnego domku dla chłopaków :piwa:
Nie ukrywam, że zazdraszczam :mrgreen: -moim maluchom też tacy kocio-zakręceni opiekunowie by się przydali :D

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie lut 19, 2012 16:45 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

No to za sukces adopcyjny :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie lut 19, 2012 16:47 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

A ja potwierdzam, że to świetny domek - u mojego znajomego. Kociakom na pewno będzie u niego dobrze! Nie smuć się Joarkadio!Trudno żeby trafiły lepiej.

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Nie lut 19, 2012 17:30 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

serotoninka pisze:A ja potwierdzam, że to świetny domek - u mojego znajomego. Kociakom na pewno będzie u niego dobrze! Nie smuć się Joarkadio!Trudno żeby trafiły lepiej.

Ja wiem :oops: ja rozumiem :oops: :oops:
Zyczę im wszystkiego najkociego :1luvu: :1luvu: zresztą było widać TEN błysk w oczach Bartka na ich widok :ryk: :ryk:
ale człowiek jest trochę porąbany - przyzwyczaja się do swoich tymczasów :oops: :oops:

joarkadia

Post » Nie lut 19, 2012 17:35 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Już wkrótce smutek przejdzie jak zobaczysz nowe tymczasy :ok: :ok: :ok:
Do postów wyżej- Któregoś razu Ryszard wskoczył na szafkę przy kuchence jak zapalałam gaz. Chwilę później miał rzęsy w loczkach :mrgreen: :mrgreen: :ryk: . Już się trochę rozprostowały :D

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie lut 19, 2012 17:38 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Rysiu zalotnik był :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Nie lut 19, 2012 21:06 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Puszek ułożył się i jajczy na telewizorze.... Garfildosek walczy z pochodami Rysia, któremu zebrało się na zabawy w bieganie i podgryzanie :roll: Karinka śpi po kąpieli, z pełnym brzuszkiem i obudzi się dopiero rano....
Mam wrażenie, że każdemu (i mnie też :oops: ) brakuje tupotu małych łapek :ryk: :ryk: :ryk: Mam nadzieję, że chłopaki zawojowali już łóżko Dużego i broją na całego :1luvu:

joarkadia

Post » Pon lut 20, 2012 11:12 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash mają DS II

Godzina 1 w nocy.... kocury pobiły się.... Ryś zaatakował Garfildosa Mało Majestatycznego w tamtej chwili, bo kot ni się zrobił dwa razy większy 8O Zabrałam Rysia do łazienki, potłumaczylam do małego rozumku, że noc jest chce spać,... GArfildka wziełam pod kołdrę :mrgreen:
Godzina 4.,.. obudziło mnie wycie.... Puszek z Rysiem urządzili koncert na dwa głosy :roll: Siedzieli naprzeciwko siebie i wyl :roll: :roll: Garfild leżał piętro wyżej i jako jedyny był cicho :twisted: Wziełam koty pod kołdrę tłumacąc małym rozumkom, że pańcia musi spać, bo nie dostaną śniadania :evil:
Pomogło.... do godziny 7 :evil: :evil: Garfildosek ganiał Puszka po wszystkich półkachnad moim łóżkiem... spać się nie dało :evil: :evil: :evil: :evil: Pozamykałam swoje uszy pod kołdrą po ukochaniu zwaśnionych kotów.... ale obudziła mnie tym razem Karina która - obudzona przez gonitwy kotów - zażądała śniadania i zabawy po nim,.
Śniły mi się dwa dwupaki kotów - nieba i aktorzy - tzn. Chmurki i Tango i Cash.... ze mnie nie poznały i nie chciały do mnie podejść jak je odwiedzałam :wink: Dobry znak - trafiły do najlepszych dla siebie domów :ok: :ok:

joarkadia

Post » Pon lut 20, 2012 18:45 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

A nie wyjrzałaś przypadkiem przez okno i nie było tam pełni księżyca?Może koty wyobraziły sobie,że są wilkami i zaczęły wyć :lol: w końcu to drapieżcy tylko tacy mniejsi :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon lut 20, 2012 18:56 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

Nie wyglądałam :ryk: :ryk: :ryk:

joarkadia

Post » Wto lut 21, 2012 11:04 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

Pelne zalu wycie rozlegało się pół nocy... Ryś zaczął o 1,40, potem przyłączył się Garfildosek 8O (miauczał jakbym go na rożen nadziała - kot prawie nie miauczacy wogole 8O 8O ), na koniec złamał się Puszek śpiący wcześniej na poduszce nad główką Kariny :twisted: Zgodnie usiadły w przedpokoju i wyly do księżyca :roll: :roll: :roll: Wstałam, wygłaskałam, dałam dodatkową porcję podgrzanego w mikrofali kurczaka z ryżem, dałam kocie kiełbaski (wzgardzono nimi 8O 8O , zjedli dopiero rana przy śniadaniu 8O ), w końcu wziełam Garfilda na moją klatkę piersiową aby mógł mnie ugniatać, Puszka i Rysia ułożyłam po obu stronach ciała.,... i chciałam iść spać :twisted: Nie dało się :evil: :evil: Kociaki rozpoczęły wycie i miaukoty na mnie... co ja już usypiałam to dostawałam nową porcję akustycznych wrażeń albo celnego i silnego baranka od Garfildka. 8)
Jestem niewyspana maksymalnie :cry:

joarkadia

[poprzednia][następna]