bulba pisze:Rozmazany, czy nie, ale zawsze przepiękny Kiteńku![]()
![]()
![]()
Dobranoc Bożenko i Kretulki![]()
Dobranoc Monia z Kitkiem i Reksiem![]()
Dobrej nocy Wszystkim![]()
Miłych i spokojnych snów
Mam nadzieje, ze spalas dobrze Kasienko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Rozmazany, czy nie, ale zawsze przepiękny Kiteńku![]()
![]()
![]()
Dobranoc Bożenko i Kretulki![]()
Dobranoc Monia z Kitkiem i Reksiem![]()
Dobrej nocy Wszystkim![]()
Miłych i spokojnych snów
adzi pisze:Witam miłośników szylek
Chciałam się zapytać, zanim ew. zaspanuje wam wątek, czy ewentualnie można u Was umieszczać szylkretki poszukujące domków ? Chciałam zapytać czy tak jak w wątku rudzilców i biłasów, można zostawiać info ze zdjęciem o konkretnych kotach. Szukamy domku dla 2 szylkretek (4 miesięczna i roczna) oraz kocurka szylkretka (5 miesięcy).
Pozdrawiam fanów szylek i szylków
Caragh pisze:To raczej nie jest wątek adopcyjny jak rudzielców czy białych, ale myślę że Bożenka nie będzie miała nic przeciwko gdy ktoś od czasu do czasu wstawi kretki do adopcji
anulka111 pisze:Milego dzionka Kretki
adzi pisze:A na koniec maluch unikat: szylkretek BonoMaluch również po bezdomnej koteczce tri, mamusia po sterylu i już w DS, z rodzeństwa ostał się on i siostra burasia. Jakoś szylkretek domku nie może znaleźć, a jest piękny i unikatowy !
wątek viewtopic.php?f=13&t=133331
Cała trójka znajduje się w DT w 3mieście, kontakt z opiekunem tymczasowym: Aga M. 601973344
kiche_wilczyca pisze:Oooo widzę, że nowe szylki na wątku przybyłyJa w zasadzie powinnam chyba swoją Księżniczkę tutaj wstawić, bo tak po prawdzie to ona tez jest szylkretką
spookyaga pisze:Lara z tą białą łapką jest przeurocza![]()
Witajcie wszyscy a w szczególności kociakiWyspane? Bo moja Skarpetka to śpi i się wyspać nie może
kalair pisze:kiche_wilczyca pisze:Oooo widzę, że nowe szylki na wątku przybyłyJa w zasadzie powinnam chyba swoją Księżniczkę tutaj wstawić, bo tak po prawdzie to ona tez jest szylkretką
No to ja nie wiem, na co czekasz Kochana.![]()
![]()
Witaj Marciu!
kalair pisze:adzi pisze:Witam miłośników szylek
Chciałam się zapytać, zanim ew. zaspanuje wam wątek, czy ewentualnie można u Was umieszczać szylkretki poszukujące domków ? Chciałam zapytać czy tak jak w wątku rudzilców i biłasów, można zostawiać info ze zdjęciem o konkretnych kotach. Szukamy domku dla 2 szylkretek (4 miesięczna i roczna) oraz kocurka szylkretka (5 miesięcy).
Mozna.. Z tym, ze to nie watek adopcyjny. Adopcyjny jest tu
![]()
viewtopic.php?t=86564![]()
Wow, macie kocurka szylkretka?? Prosze o zdjecie!!
kiche_wilczyca pisze:kalair pisze:kiche_wilczyca pisze:Oooo widzę, że nowe szylki na wątku przybyłyJa w zasadzie powinnam chyba swoją Księżniczkę tutaj wstawić, bo tak po prawdzie to ona tez jest szylkretką
No to ja nie wiem, na co czekasz Kochana.![]()
![]()
Witaj Marciu!
W takim razie przedstawiam Księżniczkę - kotkę ze schroniska, bardzo charakterną ale i szalenie przekochaną![]()
adzi pisze:kalair pisze:adzi pisze:Witam miłośników szylek
Mozna.. Z tym, ze to nie watek adopcyjny. Adopcyjny jest tu
![]()
viewtopic.php?t=86564![]()
Wow, macie kocurka szylkretka?? Prosze o zdjecie!!
oooo przepraszam![]()
nie spamuję zatem
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/759 ... 3519f.html
Bono to czarnulek z brązowymi przetarciami szczególnie na przedzie ciała
kiche_wilczyca pisze:ja się nie dziwię, dlatego też imię takie dostała jakie dostała![]()
Podobno po śmierci pani tam trafiła. Była zadbana, nawet przesadnie (grooooooooba) i tęskniła, bardzo tęskniła. Nie chciała jeść na początku, już się o nią martwiłam, ale w końcu zaskoczyła. Przez pierwszy tydzień oswajałam ją, bo nie pozwalała się dotykać, głaskać, czesać. TEraz od niej odczepić się nie mogę, bo uwielbia noszenie na rękach i uwielbia wtedy wtulać się w moją szyję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 434 gości