Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No dobrze wiedzieć, ze nie tylko ja jestem taka strasznaGosiak104 pisze: Czinka nie mogła chwalić, bo wnuk całą wizytę przesiedział w środku łóżka.Tak pięknie zaprezentował to czym się chwalę, czyli uspołecznienie czarnej dziury![]()
ewkaa pisze:No dobrze wiedzieć, ze nie tylko ja jestem taka strasznaGosiak104 pisze: Czinka nie mogła chwalić, bo wnuk całą wizytę przesiedział w środku łóżka.Tak pięknie zaprezentował to czym się chwalę, czyli uspołecznienie czarnej dziury![]()
chociaż jeśli mnie pamięć nie myli to ja się z nim osttanio nawet bawiłam i to NA, a nie W kanapie
Kot ma prawo sie nie bawic- moze byl spiacy?Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:No dobrze wiedzieć, ze nie tylko ja jestem taka strasznaGosiak104 pisze: Czinka nie mogła chwalić, bo wnuk całą wizytę przesiedział w środku łóżka.Tak pięknie zaprezentował to czym się chwalę, czyli uspołecznienie czarnej dziury![]()
chociaż jeśli mnie pamięć nie myli to ja się z nim osttanio nawet bawiłam i to NA, a nie W kanapie
Prawda??
Cóż, widać Czarna Dziura miała swoje fochy i postanowiła się Babci nie pokazywać. Zwaliłyśmy to na odkurzacz, użyty przed wizytą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 50 gości