Przywiozę jutro Henia z Warszawy, mam nadzieję, że uda się mu pomóc. Prosimy o kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Przepraszam, to takie chwilowe załamanie, nie powinno się zdażać, ale cóż...
Przywiozę jutro Henia z Warszawy, mam nadzieję, że uda się mu pomóc. Prosimy o kciuki![]()
![]()
kamari pisze:Chcę złożyć oświadczenie, publiczne i nieodwołalne:
Heniuś jest absolutnie ostatnim kotem, który w najbliższej przyszłości zjeżdza do nas na tymczas (na stałe zresztą też).
Zamykam serce, robię się nieczuła i niewrażliwa na kocie nieszczęście. Jedyną wrażliwość będę przejawiać w podbijaniu wątków.
Nasz stan zakocenia przekroczył wszelkie granice rozsądku (tego zdrowego też). Zeszłam do absolutnego minimum snu na dobę i nasz portfel świeci totalnymi pustkami, bo nie mam kiedy pracować.
Dlatego bardzo proszę nie wstawiać tu linków typu "zerknij", bo charakter posiadam słaby i szkoda mi kotów, ale kiedyś trzeba powiedzieć dość (chociaż z bólem serca). Wiem, że to świństwo, ale nawet mój mały rozumek wie, kiedy nadchodzi moment zawieszenia działalności.
Najpierw wyadoptuję kilka kotów, potem mogę myśleć dalej![]()
kwinta pisze:kamari pisze:Chcę złożyć oświadczenie, publiczne i nieodwołalne:
Heniuś jest absolutnie ostatnim kotem, który w najbliższej przyszłości zjeżdza do nas na tymczas (na stałe zresztą też).
Zamykam serce, robię się nieczuła i niewrażliwa na kocie nieszczęście. Jedyną wrażliwość będę przejawiać w podbijaniu wątków.
Nasz stan zakocenia przekroczył wszelkie granice rozsądku (tego zdrowego też). Zeszłam do absolutnego minimum snu na dobę i nasz portfel świeci totalnymi pustkami, bo nie mam kiedy pracować.
Dlatego bardzo proszę nie wstawiać tu linków typu "zerknij", bo charakter posiadam słaby i szkoda mi kotów, ale kiedyś trzeba powiedzieć dość (chociaż z bólem serca). Wiem, że to świństwo, ale nawet mój mały rozumek wie, kiedy nadchodzi moment zawieszenia działalności.
Najpierw wyadoptuję kilka kotów, potem mogę myśleć dalej![]()
A potem pomyśl o sobie Marysiu. O SOBIE i swojej rodzinie ...
Willow_ pisze:Trzymaj się podjętej decyzji ... w końcu z Ciebie Anioł, a nie Syzyf - niestety wszystkim sama nie dasz rady pomóc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości