Moderator: Estraven

Wielkie Ufffffffffffffff jak napisała meksykanka i sygitka ,że wreszcie wiem,co z Zośką się dzieje.Jest zadbana i kochana.Niestety nowego zdjęcia Lajli nie mam.Zrobiłam ze dwadzieścia,ale wyszły same ogony ,uszy itd.Jest strasznie ruchliwa z podwójnym ADHD.Najbardziej przechlapane ma Kacper i papuga.Chociaż stoi dość wysoko non stop skacze na klatkę.Kacpra wykończyła psychicznie,rzuca się na nią nawet jak ona go nie zaczepia.Chyba go denerwuje,że jest sprytniejsza od niego. 

welina pisze:Strasznie ubolewam,bo mój rudasek już nie kocha mnie tak jak poprzednio,chyba poczuł się zdradzony![]()
![]()
lanua pisze:welina pisze:Strasznie ubolewam,bo mój rudasek już nie kocha mnie tak jak poprzednio,chyba poczuł się zdradzony![]()
![]()
a może po prostu musi dzielić swoje uczucia pomiędzy Was dwie ? skoro nie fuka na Lajlę jak inne koty to znaczy że coś w tym musi być
Do pokoju jeszcze przychodzi Czesław ten trzynożny.Fuka na nią i od czasu do czasu pacnie łapką,ale nie robi jej krzywdy.Tylko,że on jest czasami nieprzewidywalny.Dziewczyny strasznie fukają-tak jakby bały się tego dziwnego,małego ruchliwego stworka. 

Jestem tego pewna.
Uściski

ewick pisze:Ciocia dziergaa u Lajli wszystko w porządku
Słodziutka jest! Bestia mała:)

BUSIO pisze:ewick pisze:Ciocia dziergaa u Lajli wszystko w porządku
Słodziutka jest! Bestia mała:)
Super,bo to dobre wieści są![]()
Proszę o obfocenie,albo wystawienie wydzierganych obiektów,abyśmy i my mogli podziwiać prace gospodyni wątku

lanua pisze:ehh, coś czuję że welinie komputer odmówił współpracy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Sylwia_mewka i 41 gości