Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Doberek na szybko, bo w biegu jesteśmy przed ortodontą. Lekarka będzie wiedziała. ona jedyna wie... Danusiu postaram się obfocić kociny i coś wstawić, ale ostatnio jakieś niefotogeniczne się zrobiłyLeżą tylko i jedzą
Dzięki za kciuki!
Danusia pisze:maciejowa pisze:Doberek na szybko, bo w biegu jesteśmy przed ortodontą. Lekarka będzie wiedziała. ona jedyna wie... Danusiu postaram się obfocić kociny i coś wstawić, ale ostatnio jakieś niefotogeniczne się zrobiłyLeżą tylko i jedzą
Dzięki za kciuki!
no i jak z tym ortodontą wyszlo???
maciejowa pisze:Danusia pisze:maciejowa pisze:Doberek na szybko, bo w biegu jesteśmy przed ortodontą. Lekarka będzie wiedziała. ona jedyna wie... Danusiu postaram się obfocić kociny i coś wstawić, ale ostatnio jakieś niefotogeniczne się zrobiłyLeżą tylko i jedzą
Dzięki za kciuki!
no i jak z tym ortodontą wyszlo???
Wyszło tak, że wzięła wycisk i wysyła wszystko na nfz. Jak przejdzie to super, a jak nie to ma wstrzymać pracę i do mnie dzwonić. Istnieje opcja rozłożenia całej kwoty na 4 raty i pewnie z niej skorzystamy. Jeśli aparat potrzebny to jakie wyjście...
Ugotowałam leczo. od rana byłam u logopedy. I jestem już tak padnięta i w ogóle zdenerwowana, że uhhhCzy dzieci muszą tak dawać w kość?
Co mam zrobić z Łatkiem? Przecież on się już toczy a ciągle woła jeść. Miauczy mi po nocach, spać nie daje, dopomina się. A Marcelina też nie lepszy. Sam się obsługuje jak jest głodny i nigdy nie wiem na co padnie. I szafkę tez umie sobie sam otworzyć. Jak mam Łatka oduczyć budzenia mnie w nocy?
Danusia pisze:Wczoraj ogladalam na TLC taki program o złych kotach.Było min o tym ,ze kot nie daje chłopakowi spac i domaga sie wejścia do sypialni. Behewiorysta wymyślił sposób na to
.Postawił przed drzwiami sypialni pojemnik ,aerozol z powietrzem z czujnikiem. Gdy kot sie zbliżal to syczalo. bardzo szybko kot się oduczył chodzenia w nocy do sypialni. Potem juz nawet do tych drzwi sie nie zbliżał .Troche drastyczna metoda, ale pomogła
![]()
Kasiu musisz nie dawać spać kotom w dzień , niech sie trochę wymęczą to w nocy będą spać , a nie jeść . U nas to dziala ,przy calej czwórce
maciejowa pisze:Dzień dobryZrobiłam trochę zdjęć futerkom, ale zostały w aparacie. Może uda mi się dzisiaj zrzucić to się objawimy
Układałam jadłospis na jutrzejsze spotkanie z przyjaciółmi
Wyszło mi, że będziemy jeść kurczaka w boczku, bruschettę na grzankach a na deser gruszki w czekoladzie. Małżonek zaakceptował mój pomysł, zobaczymy jak będzie z wykonaniem
Całe szczęście, że dziś już piątek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 424 gości