Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 21, 2011 10:36 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

shalom pisze:o kurde, to chyba nie powinnam jednak na golasa po domu chodzić :twisted:

a lubisz sobie tak zabalowac na golaska po domu ? :ryk:

magdaradek pisze:a miałyście kiedyś takie deja vu, że będąc poraz pierwszy w obcym miejscu, wiedziałyście dokładnie, co gdzie się znajduje? :D bo ja tak miałam ;)

kilka razy cos takiego mi sie przytrafilo, ze niby pierwszy raz byłam nawet przejazdem gdzies i mowie m.ojemu oo a tu za rogiem.... costam jest. i było! a ja nie wiem skad wiedzialam, ze tak bedzie..
a z takimi przeczuciami,z e juz widzialam, czulam sytuacja sie powtarza to wiele wiele razy, az meczace czasem bylo bo czlowiek ne wie o co chodzi potem...

p.s. Bombi biedna pomiałkuje do okna balkonowego, bo chcialaby wyjsc a nie moze:(
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Czw kwi 21, 2011 10:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

a zdarzyło się wam "wyjść z ciała" i widzieć siebie z zewnątrz, z góry?
to dopiero jazda

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw kwi 21, 2011 10:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

Nie przestajesz mnie zadziwiać :twisted:
Nie szczuj tylko opowiadaj :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw kwi 21, 2011 10:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

pozytywka pisze:a zdarzyło się wam "wyjść z ciała" i widzieć siebie z zewnątrz, z góry?
to dopiero jazda

Ja za to miewam nocne paraliże: budzę się a się nie mogę ruszyć a potem się okazuje, że dalej spałam :evil: Najgorszemu wrogowi nie życzę :evil:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw kwi 21, 2011 10:44 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

Józefina - to horrrrrr 8O :strach:

pozytywka

Post » Czw kwi 21, 2011 10:48 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

jozefina1970 pisze:
pozytywka pisze:a zdarzyło się wam "wyjść z ciała" i widzieć siebie z zewnątrz, z góry?
to dopiero jazda

Ja za to miewam nocne paraliże: budzę się a się nie mogę ruszyć a potem się okazuje, że dalej spałam :evil: Najgorszemu wrogowi nie życzę :evil:

miałam podobnie. czułam, że jestem świadoma, chciałam się odwrócić i robiłam to jakby wewnątrz ciała, a nie obróciłam się ani na milimetr 8O bardzo to dziwne i nieprzyjemne było....
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw kwi 21, 2011 10:50 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

AYO, nie wiem co tu można w ogóle opowiedzieć
sama nie wierzę przecież w takie rzeczy :mrgreen:
ale się zdarzyło :)
i to nie pod wpływem czegokolwiek (substancji psychoaktywnych jakoś nigdy nie zdarzyło mi sie spróbować)
Z człowieka się robi taki ragdoll; mięknie i się osuwa, a potem widzi z zewnątrz
nieplanowane bylo, to się wystrachałam i jakoś tak szybko "wskoczyłam na miejsce" - czułam, ze jest w tym cos nieodpowiedniego. :mrgreen:
Za drugim razem, zatrzymałam sama siebie wychodzącą :ryk:
No, wiem, jak to brzmi, idiotycznie, nie? :mrgreen:

pozytywka

Post » Czw kwi 21, 2011 10:52 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

pozytywka pisze:Józefina - to horrrrrr 8O :strach:

To prawda - bardzo nieprzyjemne uczucie.
Na szczęście już jakiś czas temu kupiłam talizman, który chroni przed tzw. zmorami nocnymi i od tego czasu mam spokój :piwa:
Pozytywko, takie rzeczy się zdarzają aczkolwiek nie chciałabym czegoś takiego przeżyć :strach:
Tak a' propos - idę robić porządki na cmentarz...

jozefina1970

Post » Czw kwi 21, 2011 10:54 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

nie brzmi idiotycznie :)

mnie się to nie przytrafiło, ale mojemu mężowi tak. Tylko jego "coś" wyciągneło i ciągnęło po dywanie :?
przeczytałam wszystkie części "podróży poza ciałem" i wierzę w to.

Zresztą deja vu pochodzi właśnie z wędrówek poza ciałem we śnie i dlatego później poznajemy miejsca, w których nie byliśmy ciałem. A śnimy przyszłość i dlatego jak coś się zdarza, co nam się przyśnio, to mamy wrażenie deja vu :)

mnie niestety odwiedzają zmarli ;) o ile ktoś w coś takiego wierzy...
jeśli nie - to może mnie uznać za wariatkę, a co mi tam :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw kwi 21, 2011 10:59 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

magdaradek pisze:mnie niestety odwiedzają zmarli ;) o ile ktoś w coś takiego wierzy...

8O
Całe szczęście, że mnie się rzadko przytrafiają takie rzeczy 8O
Ale mojej siostrze to... 8O Ale to inna bajka, brr. Tylko Wam napiszę, że kiedyś pracowała w Niemczech u takiej rodziny, babcia była baronową i zajmowała się wywoływaniem duchów. I kiedyś zaprosiła M. na taki seans z jej znajomymi - w każdym bądź razie stwierdziła, ze już nigdy więcej nie dała by się na coś takiego namówić a ja się darłam, żeby na razie do domu nie przyjeżdżała bo coś przywlecze :evil:
Miała parę takich dziwnych przypadków ale już muszę lecieć - na cmentarz...

jozefina1970

Post » Czw kwi 21, 2011 11:02 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

na cmentarzu nie ma dusz zmarłych ;) niby po co miałyby tam przebywać? w dodatku same? ;)

ja to mam fajnie, bo mieszkam w mieszkaniu, w którym popełniono morderstwo :mrgreen: mąż zabił żonę. Ale ta Pani tam nie straszy. Na szczęście ;)
Obrazek

magdaradek

Post » Czw kwi 21, 2011 11:04 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

magdaradek pisze:na cmentarzu nie ma dusz zmarłych ;) niby po co miałyby tam przebywać? w dodatku same? ;)

To mówisz, że mogę iść spokojnie? ;-)
magdaradek pisze:ja to mam fajnie, bo mieszkam w mieszkaniu, w którym popełniono morderstwo :mrgreen:

:strach: A koty? Czują coś?

jozefina1970

Post » Czw kwi 21, 2011 11:04 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

Zawsze mnie to fascynowało - nie wywoływanie duchów :wink: ale punkty i sytuacje, kiedy te światy się stykają? przenikają?
Nie mam na ten temat żadnej wiedzy ale "czuję skórą", że cos jest na rzeczy :roll:

A na cmentarzu jest pięknie - chodze tam pogadać z Ojcem albo wypić lufę z Andym i Grzechem :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw kwi 21, 2011 11:12 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

nie straszcie....
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Czw kwi 21, 2011 11:13 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

magdaradek pisze:
jozefina1970 pisze:
to dopiero jazda

miałam podobnie. czułam, że jestem świadoma, chciałam się odwrócić i robiłam to jakby wewnątrz ciała, a nie obróciłam się ani na milimetr 8O bardzo to dziwne i nieprzyjemne było....

Czytałam o tym artykuł- to się chyba nazywa paraliż przysenny. W nim mają źródła wszystkie opowieści o zmorach duszących, siedzących na klatce. Tam były wyjaśnione fizjologiczne podstawy tego.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

[poprzednia][następna]