3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 07, 2012 17:03 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

.......... a czy to jest miarą sukcesu? Kasa? Kasa pozwala w spokoju żyć, bez obaw, że wyskoczy nieplanowany dentysta lub pralka padnie.
A jeśli dobre życie to pasja i pęd do wiedzy?
Ja też nie wiem"po co mi to" ale bez "tego" = zwierząt, nauki itp byłoby bez sensu. Nawet z kasy nadmiarem.

Życzę więc spokoju finansowego i wiary w swoje wybory.

I szczególne pozdrowienia dla Babci, którą jak widzę Twoja droga interesuje.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob kwi 07, 2012 17:09 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Chyba Cię pojebało i to konkretnie :!: :!: :!:

Jesteś fantastycznym człowiekiem, który w sposób bardzo wymierny zajmuje się zwierzętami i im pomaga. Jeśli nie jest to Twoją pasją, to znaczy, że ja i bardzo wielu innych ludzi ma coś niewtenczas z pojmowaniem świata. :evil:
Masz fantastycznego faceta, który podziela Twoją pasję i wspiera Cię w niej.

I w ogóle to - niepierolmnietutajkocopałówtakich

NO :!:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Sob kwi 07, 2012 17:23 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

dagmara-olga pisze:.......... a czy to jest miarą sukcesu? Kasa? Kasa pozwala w spokoju żyć, bez obaw, że wyskoczy nieplanowany dentysta lub pralka padnie.

mieliśmy z TŻ-tem starą - nomen omen - pralkę. Nigdy nie wiadomo było czy wypierze do końca, albo czy nie wypuści wody na podłogę. Pojechaliśmy na wariata do Bułgarii. Na wakacje. Mówiłam, że ja tej cholernej pralki do grobu nie zabiorę, że - górnolotnie się wyrażając - na łożu śmierci wolę mieć przed oczami Morze Czarne niż pralkę... nic z tego. Zachowaliśmy się nieodpowiedzialnie i w ogóle bez sensu. Dodatkowo on myśli, że Polska w dalszym ciągu jest zapleczem Europy i zwozi mi stada elektronicznego złomu... Przywiózł mi też garnek z jednym ebonitowym uchem ułamanym... najgorsze, że on "chce dobrze"...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob kwi 07, 2012 17:29 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

odkryłam YT i FB, normalnie słucham jak opętana :mrgreen:

Georg-inia

Post » Sob kwi 07, 2012 17:30 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

I jeszcze chciałam Ci rzec, że DAMĄ się po prostu jest, jeśli ma się poczucie własnej wartości.
Mnie się tak złożyło w życiu, że urodziłam się w rodzinie z herbem i tradycjami. I gówno by z tego było, gdybym nie znalazła sobie własnego miejsca w życiu, mimo tego, że ścibolę od wypłaty do wypłaty.
To proste jak pierdolenie.

SZLUS.
RZEKŁEM.

AYO

P.S.

Czy poczujesz się dotknięta, jeśli powiem, że z kompotierek, które od Ciebie nabyłam Kot-B. spożywa posiłki? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob kwi 07, 2012 17:45 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

AYO pisze:Czy poczujesz się dotknięta, jeśli powiem, że z kompotierek, które od Ciebie nabyłam Kot-B. spożywa posiłki? :mrgreen:

no ba! kompotierki po babci... pierdolić kto z nich je - ważne,że nie wylądowały na śmietniku :lol: a poważnie - nie pamiętam dokładnie które szkło wzięłaś - ale 90 % była naprawdę po babci i miała min 60-70 lat...

Georg-inia

Post » Sob kwi 07, 2012 17:50 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Uważajcie żebyście bana za wyrazy nie dostały :mrgreen: bo to ostatnio na miau bardzo popularne :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob kwi 07, 2012 18:15 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

gosiaa pisze:Uważajcie żebyście bana za wyrazy nie dostały :mrgreen: bo to ostatnio na miau bardzo popularne :mrgreen:

no co Ty? to już se nie można bluzgnąć we własnym wątku? ja rozumiem, jak spamowcy przyłażą i awantury robią, ale mi się zdawało, że wolnoć Tomku w swoim domku. Mój wątek i skoro takie formy wypowiedzi mi nie przeszkadzają i nikogo nie obrażają...
a bw - kiedy do nas wpadniecie? :mrgreen:

Georg-inia

Post » Sob kwi 07, 2012 18:25 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

I tu się mylisz, chyba się zasady zmieniły i nie ma już wolnoć Tomku na własnym wątku :mrgreen:
A wpadniemy jak nas zaprosicie :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob kwi 07, 2012 18:32 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Wesołych Świąt.

Obrazek
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Sob kwi 07, 2012 18:44 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

magdaradek pisze:Inga jesteś przeurocza. W swoisty sposób :twisted:
w taki, jaki ja lubię. Prosto i zwięźle mówisz co myślisz, energia Cię rozpiera :)
ja tam lubię takich charakternych ludzi :)

Żeby tylko jeszcze książkę napisała... :mrgreen: :piwa:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob kwi 07, 2012 18:54 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

O to, to :ok:

Aż się prosi 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob kwi 07, 2012 18:57 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Georg-inia pisze: a bw - kiedy do nas wpadniecie? :mrgreen:

Czy mnie też pytasz? 8) Bo ja już chyba tak ze czwarty rok się do Ciebie wybieram...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob kwi 07, 2012 19:13 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

dobra, mam taki plan, żeby mieć cały tydzień wolny - od 29-go kwietnia aż do 6-go maja. W końcu muszę kiedyś zeszłoroczny urlop wykorzystać. Więc zapraszam!!! kiedy kto chce. Monisia? Hanka?
Gosiaa, Ty to nie przesadzaj, bo Wy akurat możecie wpaść kiedy chcecie - macie bliziutko, a u nas - dobrze wiecie - dom otwarty :D

Georg-inia

Post » Sob kwi 07, 2012 19:29 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Będę. Jak Bóg na niebie, że będę!!!!! :lol: :ok:

Marcelibu

[poprzednia][następna]