Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 16, 2011 17:48 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

a u mję była dziś duża Pamira fajna jest wygłąskała mję pogadała i poszłem spać, one z mojom Dużom se jeszcze gadały a ja żem spał u siebie
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon maja 16, 2011 18:56 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Emirku!
Ty jesteś SuperKotem, tak fajnie łebek dajesz do głaskania! Normalnie pełnia szczęścia z tobą! Musisz tylko dać sobie usunąć tego dreda, bo już chyba są niemodne,jak uważasz? :lol:
Twoja Duża ma fajne kosmetyki - te śmierdziadła dla babóf bardzo mi się podobają.
Cmok cmok
Duża Pamirka

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Pon maja 16, 2011 19:12 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

ahnija pisze:Emirku!
Ty jesteś SuperKotem, tak fajnie łebek dajesz do głaskania! Normalnie pełnia szczęścia z tobą! Musisz tylko dać sobie usunąć tego dreda, bo już chyba są niemodne,jak uważasz? :lol:
Twoja Duża ma fajne kosmetyki - te śmierdziadła dla babóf bardzo mi się podobają.
Cmok cmok
Duża Pamirka

:1luvu: :1luvu: :1luvu: te dredy to jak bendem chciał dam opcionć, a te śmierdzidła to ja ich nie lubiem, Duża ofszem psiuka siem nimi i śmierdzi potem
Emir

PearlRain

Post » Wto maja 17, 2011 18:07 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

nic nie chcem mówić ale żem kilka dni Morfa nie widział? mię na skórkie nie przerobili a on mjał szpadlem dostać nic nie mówiem
Emir

PearlRain

Post » Wto maja 17, 2011 19:51 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Morze dostał? 8O 8O
Choroba, czeba zrobić wizjem lokalnom..

A tak w ogóle pojehauem na kolonje. Teras mjeszkam na fsi. Takiej ze shodami, które som czat!

A na rosprenżenie posyłam zdjencie:
http://fun.noshit.pl/lubie/50329

Pamir

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Wto maja 17, 2011 20:14 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

PearlRain pisze:nic nie chcem mówić ale żem kilka dni Morfa nie widział? mię na skórkie nie przerobili a on mjał szpadlem dostać nic nie mówiem
Emir

jestem. ale kurde było git. rano se Duża wstaje i łazi po domu i po godzinie odkryła MEGA zasr...ą jak po 4 kotach poduszkę. I kanapę ! OOO! A my solidarnie - milczymy. I nikt siem nie przyznał. Po wyglondzie nie wykapowała, czyje to. Liczyła w kuwecie - i mówi "wszyscy zrobili" heheh a my nadal komspirancja. Jemy po staremy, bawimy sie i jom wkurzamy. A ona ogląda nasze tyłki i obwąchuje. Amy nic - ani miau! Prała wszystko a kanapa ma fajowom żółtą plamę i już tak zostanie bo ponoć skóra sie przebarwia. Dodała, że z nas kanapę zrobi. phiiii gupiego gadanie.
ale ma zagwozdkę.... No.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto maja 17, 2011 20:20 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

no kumpel bo żem się już martwił wjesz no teraz z Was może kanapem zrobić kurde no
ja żem parófkę ukradł ale nie zaszkodziła mnie za bardzo tylko kupa była gorsza
Pamir młodziak żebyś nie schud na tych schodach :wink: kjedyś jeździłem z Dużom na wieś fajnie było no
Emir

PearlRain

Post » Wto maja 17, 2011 21:51 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

A mie siem inna pszygoda stala. Pszyszedl kolega duzych I Hogaty. Hogaty bo on muwi ze tesz jezd persem jak ona to ze niby som tej samej narodowosci czy cus. No I duza wziela mie na rence I mu pokazuje moj kuper I muwi ze tak wynglondajom jajka po kastracji. Jak jego dzidzi (ale gupie imie dla kota) ma wienksze to znaczy ze ma jaja I dlatego szcza po kontach I ogrudku. Co to som jaja?
Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Śro maja 18, 2011 8:23 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Mary_Poole pisze:A mie siem inna pszygoda stala. Pszyszedl kolega duzych I Hogaty. Hogaty bo on muwi ze tesz jezd persem jak ona to ze niby som tej samej narodowosci czy cus. No I duza wziela mie na rence I mu pokazuje moj kuper I muwi ze tak wynglondajom jajka po kastracji. Jak jego dzidzi (ale gupie imie dla kota) ma wienksze to znaczy ze ma jaja I dlatego szcza po kontach I ogrudku. Co to som jaja?
Komandos

młodziak jaja to nam opcinajom jak tszeba, mię opcięli, Pamirowi, Nikicie, Zulusowi, Kefirowi i Morfowi też bo jaja tylko pszeszkadzajom dobrze że nie masz jajów :ok:
pewno Hogata łazi napuszona po wizyzcie tego persa co ? pacz pan żem nie myślał że som ludzie rasy perskiej, ciekawe czy on też na wystawy jeździł :conf:
Emir

PearlRain

Post » Śro maja 18, 2011 11:01 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

No mówiom podobno, że ja też nie mam jaj! I powiem wam, że nawet nie pamietam jak to było, gdy je miałem ale pewnie jest strrasznie niwygodne jak ma się jaja bo coś tam dynda s tyłu miendzy nogami i potem cienżko biegać i wogóle...Dobrze, że mi te jaja ucięli - mam luz :ok: i Nikita też ma luz :ok:

Morf - nasr...na kanape...o matulu 8O ja nigdy niegdzie nasrałem....i chyba nie nasram bo kocham Dużom (no chyba że mnie wkurzy mucio mucio) a kanape maojom czarnom i ja wole na niej nie leżeć bo skóry nie lubiem taka jest zimna ale jak kocyk położom albo poduche to git, to wtedy lubiem . W naszym pokoju jest taka inna mientka kanapa ale sobie srać nie będę nie? :mrgreen:

Aaa no i powiem wam, ze wczoraj taki jeden znajomych Dużej przywióz tego kota - Pamira co to do Nikity podobhy ale jaśniejszy. no i ja na niego chycham i go strrrasznie straszę, zeby mi się po chałupie nie szwędał - porządek musi być! no ale jak Duża wyjeła taki tunel co to tego Pamira jest to mu pozwoliłem wyjść i się z nami pobawić bo ja wam mówie ale fajowska zabawa z tym tunelem. Może Duża jak bendem grzeczny to mi na dzień dziecka też taki kuuupi liss pliss plisss :crying:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro maja 18, 2011 11:10 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

a ja jak mjałem sraczkem to żem raz popuścił na kanapem :oops: Zulus fajnie siem goni młodego? ja żem mjał w domu tylko kociaki na kilka dni i Hogatem wrednom babem, kocieki żem lubjał mjały dobre żarcie, bo jak one siem najadły to ja żem kończył po nich żeby siem żarcie nie zmarnowalo i mleko mjały a ja mleko lubiem.
napastuj Dużom o ten tunel, moja Duża mówiła że jak była u Hogaty w Anglji to chciała Komandosowi ogon z tyłka wyrwać bo w nocy siem bawił tym tunelem, mię zabawki nie ruszajom bo wolem spać
strzała chłopaki i dziefczyny no własnie gdzie dziefczyny no
Emir

PearlRain

Post » Śro maja 18, 2011 13:23 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

My som już :)
W sobote miałyśmy pżygody. Byłyśmy na wsi. Taka wieś to jest coś! Ja - Mania - byłam bardzo zadowolona, a Mela się bała ciongle i bała, hihi. Były ptaki i robaki i trawa i dżewa :1luvu:

M&M

Ja nie byłam. Jeszcze czego :twisted:
Emma
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Śro maja 18, 2011 21:14 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Duża wróciła od Agn pachnie kotami mówiła mię, że dwa mega plaskacze mjała na kolanach jednemu to siem bała podac smakołyk bo pono nosa nie ma fcale i siem bała że w oko mu włoży, bjedne te plaskate bez nosóf nie mogom jeść smakołyków z ręki

PearlRain

Post » Czw maja 19, 2011 19:29 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

kurde żem spał spokojnie w sfojej budzie no i taka rzecz mię siem stała:
Dziadek kupił se nowy telefon i szukał dzwonka co go bendzie słyszał i tera mję statek w domu buczy spać nie ma jak, te ludzie to muszom do siebie dzwonić? i bjednemu staremu kotu spać przeszkadzajom :evil:
Emir

PearlRain

Post » Czw maja 19, 2011 20:54 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

se niech wgra taki jakiś przypominacz "daj kotu rybem" c`nie Emir?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]