trawa11 pisze:to lepiej zaloż sobie słuchawki na uszy
Wyrzuciłam, bo gadziny popsuły
Moderator: Estraven
trawa11 pisze:to lepiej zaloż sobie słuchawki na uszy
MaryLux pisze:trawa11 pisze:to lepiej zaloż sobie słuchawki na uszy

trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:to lepiej zaloż sobie słuchawki na uszy
waty se napchaj
MaryLux pisze:Gady całą watę zużyły w charakterze sztucznego śniegu
Bolkowa pisze:Zastanawiam się nad choinką. Miałam daglezję - żywą, potraktowana została jako materiał ćwiczebny dla zębów i żwaczy (kot ogryzał gałązkę i następnie szatkował ją na kilkucentymetrowe kawałki). Sztuczna była z gatunku padnij/powtań. Wytrzymała tydzień. To może teraz świerk w doniczce
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Zastanawiam się nad choinką. Miałam daglezję - żywą, potraktowana została jako materiał ćwiczebny dla zębów i żwaczy (kot ogryzał gałązkę i następnie szatkował ją na kilkucentymetrowe kawałki). Sztuczna była z gatunku padnij/powtań. Wytrzymała tydzień. To może teraz świerk w doniczce
w doniczce![]()
no chyba,ze ją na szafie postawisz![]()
Moją właśnie skończyłam ubierać, zero zainteresowania ze strony kotów
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Zastanawiam się nad choinką. Miałam daglezję - żywą, potraktowana została jako materiał ćwiczebny dla zębów i żwaczy (kot ogryzał gałązkę i następnie szatkował ją na kilkucentymetrowe kawałki). Sztuczna była z gatunku padnij/powtań. Wytrzymała tydzień. To może teraz świerk w doniczce
w doniczce![]()
no chyba,ze ją na szafie postawisz![]()
Moją właśnie skończyłam ubierać, zero zainteresowania ze strony kotów
Ne, ne,ne latającej choinki nie chcę. Myślałam o postawieniu tego na podłodze - trudniej przewrócić niż sztuczną.

trawa11 pisze:ale moze służyc jako kuweta
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:ale moze służyc jako kuweta
O rany, masz rację![]()
Murzyn niedopieszczony osikał moją nową kołdrę, muszę ją do pralni zanieść bo w mojej pralce się nie mieści. Tak więc na święta kocyk mi pozostał do spania. U k a t r u p i ę dziada.
Choinkę masz piękną.
Lecę do pralni, pa.

trawa11 pisze:
Ojejku , biedny Murzyn![]()
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:
On biedny![]()
Kawał dziada i tyle. Skórka z niego ładna by była - czarna i aksamitna w dotyku.
No ale ma plus u mnie, mola złapał.To mu jeszcze podaruję...
Kołdrę przyjęli, 30 zł kazali sobie zapłacić.
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:
On biedny![]()
Kawał dziada i tyle. Skórka z niego ładna by była - czarna i aksamitna w dotyku.
No ale ma plus u mnie, mola złapał.To mu jeszcze podaruję...
Kołdrę przyjęli, 30 zł kazali sobie zapłacić.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 18 gości