BooKotki. Zrobiło się "monochromatycznie" 1200gr Florka...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 07, 2011 17:47 Re: Koci dom tymczasowy u Boo.Mruczek lat 10. Franek 10 tygodni.

ja na forum jestem doskoku, trochę narozrabiam i znikam. poza tym nie lubię seriali i wolę sobie na spokojnie większą całość przeczytać. to wstęp.
1. franek słodki, jak każdy inny kociak
2. wasze wesele było super, a zdjęcia też świetne. ja się nieskromnie pochwalę, że byłam współtwórczynią efektu ryżowego przed usc.
3. dajcie zdjęcie samochodu- był niepowtarzalny.
4. nie zabijaj się- masz tydzień do urlopu.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

kingak

Od: Nie lis 16, 2008 17:09

Post » Nie sie 07, 2011 19:52 Re: Koci dom tymczasowy u Boo.Mruczek lat 10. Franek 10 tygodni.

Dzięki Kinga!

Plan palnięcia sobie w łeb wciąż wisi w powietrzu :? niestety...

ale, ale, tymczasem... ;)

Obrazek
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie sie 07, 2011 19:54 Re: Koci dom tymczasowy u Boo.Mruczek lat 10. Franek 10 tygodni.

Małe Cudo ten Franek. :1luvu:

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Nie sie 07, 2011 19:55 Re: Koci dom tymczasowy u Boo.Mruczek lat 10. Franek 10 tygodni.

A mój Gąbek jest cudny, idealny, cierpliwy. Uczy małego wszystkiego, myje, bawi się z nim, a nawet daje się małemu ssać, bo Franciszek Józef ma niestety głęboką chorobę sierocą :(

Obrazek
Obrazek

Boo

Post » Pon sie 08, 2011 9:40 Re: Koci dom tymczasowy u Boo.Mruczek lat 10. Franek 10 tygodni.

Ludki, jest źle. Bardzo, ogromnie błagam pomyślcie o wszelkich rodzicach, babciach, ciociach i wujkach. O jakimkolwiek domu bez kotów. Z PółKotem jest źle, nawet bardzo. W niedzielę wyjeżdżamy na pół miesiąca, on nie może zostać sam z chłopakami. On potrzebuje domu bez kotów, z własnym człowiekiem. Jest zdrowy, przebadany kilkukrotnie w lewo i prawo. Błagam, on cierpi a ja nie umiem na to patrzeć. Myślę nawet o... :(
Obrazek

Boo

Post » Pon sie 08, 2011 12:59 Re: BŁAGAM O NIEZAKOCONY DOM! RATUJCIE MRUCZKA :( ostatnia str

Znaczy to psychiczne tylko jest?
Kurde - dom bez kotów... :? Znam kilka :twisted: Nie wezmą :evil:

Wróciłam właśnie od matki, która mieszka sama w wielkim mieszkaniu i mówi, że koty i psy to tylko pasożyty roznoszą.
A, właśnie - jest taka nowa moda na wybicie pasożytów w człowieku. Tam jest wyraźnie napisane [matka mi przysłała fragment książki, a jakże] , że najgorszym złem w domu to trzymać zwierzęta :roll:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon sie 08, 2011 13:19 Re: BŁAGAM O NIEZAKOCONY DOM! RATUJCIE MRUCZKA :( ostatnia str

To jest jakiś rodzaj alergii, na coś co było w schronie bądź na coś co jest w kocie czyli autoagresja. PółKot zaczął bardzo płakać po nocach, rozdrapuje suche strupki do krwi, no żywego ciała :( paszka prawej łapki jest rozlizania doszczętnie, jest rozmiękczona, lepiąca, rozpulchniona :( Są już wyniki z histopatologii i posiewu, czysto, nie ma nic. Wszystkie wyniki krwi ma książkowe, jakby nie miał swoich 10 lat a jest istnym obrazem nędzy i rozpaczy. Jest kotem na wskroś cierpiącym i nieszczęśliwym :(
Obrazek

Boo

Post » Pon sie 08, 2011 14:55 Re: BŁAGAM O NIEZAKOCONY DOM! RATUJCIE MRUCZKA :( ostatnia str

O, żesz... , A nie ma jakiś takich szpitali dla kotów, co to leczą i obserwują? Tzn wiem, że w liecznicach, ale jakoś tak specjalistycznie, czy co.. no sama nie wiem..
A jakbyś poszukała po ludziach z forum , którzy nie mają kotów, za koszty leczenia, karmy.. , na określony czas np.,.. no, bo skoro nie maja to znaczy, że nie mogą tak na stałe, ale jakby na trochę... ?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon sie 08, 2011 14:57 Re: BŁAGAM O NIEZAKOCONY DOM! RATUJCIE MRUCZKA :( ostatnia str

Kurde... Przykro czytać, naprawdę. :( Będę myśleć i rozpytywać, ale ja to mam takie średnie kocie kontakty... A czy Mruś ma jakieś ogłoszenia? Bo wiesz, czasem zdarzają się cuda.

aniaposz

Od: Pt maja 25, 2007 8:41

Post » Pon sie 08, 2011 15:06 Re: BŁAGAM O NIEZAKOCONY DOM! RATUJCIE MRUCZKA :( ostatnia str

Trzymajcie kciuki, proszę!
Obrazek

Boo

Post » Pon sie 08, 2011 16:33 Re: BŁAGAM O NIEZAKOCONY DOM! RATUJCIE MRUCZKA :( ostatnia str

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon sie 08, 2011 17:14 Re: BŁAGAM O NIEZAKOCONY DOM! RATUJCIE MRUCZKA :( ostatnia str

Obrazek

Trzymamy z całych sił!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon sie 08, 2011 18:02 Re: BŁAGAM O NIEZAKOCONY DOM! RATUJCIE MRUCZKA :( ostatnia str

Jutro coś a'la wizyta-rozmowa przedadopcyjna. Prosimy wszystkich o kciuki. I teraz druga, bardzo, bardzo ważna sprawa. My w niedzielę rano wyjeżdżamy, nie będzie nas do końca sierpnia. Musimy Was prosić by w jak najszybciej w nowym tygodniu, najlepiej w poniedziałek ktoś odwiózł PółKota do nowego domku, do Katowic. Czy ktoś by mógł???? Plisss plisss plisss!
Obrazek

Boo

Post » Pon sie 08, 2011 19:01 Re: BŁAGAM O NIEZAKOCONY DOM! RATUJCIE MRUCZKA :( ostatnia str

No nie pomogę, nie mogę, ale podniosę chociaż. Na wątku transportowym sprawdzałaś?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

[poprzednia][następna]