Wielbłądzio pisze:A ja dzisiaj w nocy obszczałem w kuchni ten samopsikający odświeżacz powietrza, który Mamusia postawiła tam specjalnie po to, żeby mnie odstraszał![]()
![]()
Liś

Moderator: Estraven
Wielbłądzio pisze:A ja dzisiaj w nocy obszczałem w kuchni ten samopsikający odświeżacz powietrza, który Mamusia postawiła tam specjalnie po to, żeby mnie odstraszał![]()
![]()
Liś

kociczka39 pisze:Wielbłądzio pisze:A ja dzisiaj w nocy obszczałem w kuchni ten samopsikający odświeżacz powietrza, który Mamusia postawiła tam specjalnie po to, żeby mnie odstraszał![]()
![]()
Liś
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

kropkaXL pisze:Witaj Dorotko-w sobote będę w Olsztynie-może spotkanko?

Dorota pisze:kropkaXL pisze:Witaj Dorotko-w sobote będę w Olsztynie-może spotkanko?
O!
Ja co prawda jestem chora trzeci tydzien,
ale stane na glowie...

kropkaXL pisze:Wybieram sie na wizyte przedadopcyjną do Darii-ona mieszka na Smętka.
Chcę też Sihajkę namówić na wspólna wizytę,a potem na jarmark,razem bysmy busem przyjechały,bo ona w Gutkowie mieszka,a to na mojej trasie.Fajnie byłoby się wreszcie poznać!
Dorota pisze:kropkaXL pisze:Wybieram sie na wizyte przedadopcyjną do Darii-ona mieszka na Smętka.
Chcę też Sihajkę namówić na wspólna wizytę,a potem na jarmark,razem bysmy busem przyjechały,bo ona w Gutkowie mieszka,a to na mojej trasie.Fajnie byłoby się wreszcie poznać!
Super!
Ja mieszkam blisko Smetka
kropkaXL pisze:Dorota pisze:kropkaXL pisze:Wybieram sie na wizyte przedadopcyjną do Darii-ona mieszka na Smętka.
Super!
Ja mieszkam blisko Smetka
Bomba!!!!!!-to co-dasz radę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości