DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia i ktoś jeszcze :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 10, 2010 18:36 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Rybka była pyssssna :mrgreen:

Junior cały czas się pakuje. Jasieczek naprawdę ładnie podjadł. Ale jak wcinał - uszki aż latały.

Obrazek

Gaba dostała rybkę doprawioną 8) - też wsuwała aż miło.

Halinka - jak się dzisiaj okazało, za rybkę uparowaną, dałaby się pokroić :roll: Dziwne, takiej upieczonej w piekarniku nie chciała :roll: Hala też się stosownie napełniła 8)

Leon z Antośką porwali udko kurzęce i siedzą pod łóżkiem w sypialni i warczą :roll:

Kuwetka Gaby pusta... Qrczę...

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pt wrz 10, 2010 18:49 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Dulencja pisze:Leon z Antośką porwali udko kurzęce i siedzą pod łóżkiem w sypialni i warczą :roll:

Bonnie and Clyde 8)
Biedna Gabi...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt wrz 10, 2010 20:01 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

w Gaby kuwetce pusto... :(

Martwię się coraz bardziej...
Rano wet, bo leki już na 100% powinny zadziałać.

Czy ja mogę mieć małą prośbę? Ja poproszę o chwilę spokoju, o dzień bez weta....

Jaś nażarł się do granic możliwości i i tak chodzi i podjada... A to rybkę, a to royalka...
Junior wciągnął ponad połowę puszki kittena - fakt przy wydatnej pomocy Leona.

Ide spać.

Dulencja

Post » Pt wrz 10, 2010 20:06 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

spokojnej nocy Dulencja :ok: oby rano w kuwetce Gabi czekała niespodzianka :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob wrz 11, 2010 5:10 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

W kuwetce Gaby sioo i kawałek jakiegoś "czarnego sucharka"...
Przed pójściem spać wsadziłam jej jeszcze jedną kuwetkę z drewnianym i w tą poszło.

Niestety, qoopala jest tak malusio, że i tak czeka nas wet. Gaba ma więc od bardzo późnego wieczora szlaban na michy. Tak na wszelki przypadek.

Jasieniek wstał na śniadanko. Rybka się skończyła (co stwierdził z wielkim żalem), podjadł puszeczki, poprawił suchym, popił convą :D Apetycik to Dzieciak ma :D

Jak wstał Jasio na śniadanko, wstała tez reszta i rozpoczęła dzień. Również od śniadanka.
Teraz nadszedł czas na dzikie gonitwy, rozbrajanie kartonu, chowanie się i nagle wyskakiwanie z transporterka, itp, itd.
Halisia robi za porządkowego, czyli siedzi na środku i paca łapką to, co akurat przelatuje :lol: Drogówka na samym środku mojej sypialni :wink: :mrgreen:

Marysia się napasła i zażądała pieszczotek - wygłaskałam tego mojego wieloryba za wszystkie czasy :wink: Oczywiście, tylko z mojego punktu widzenia, bo Maryś absolutnie nie ma dość. Zajęła więc moją poduszkę i czeka :roll:

Dulencja

Post » Sob wrz 11, 2010 5:44 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Słyszę kopanie z kanapy :mrgreen:

Oby, oby... Zaraz sprawdzę :mrgreen:

I zedytuję z wieściami.
Sprawdziłam, jakiś kawałeczek klocuszka, ale już troszkę mniej skondensowany

Kociasty się napasły, postanowiłam więc napaść się i ja.
Wyjęłam stosowne art. żywnościowe i zawróciło mnie drapanie w kanapie. Jak wróciłam, się okazalo, że mogę zjeść, owszem, ale chleb z masłem, bo mi gdzieś wędlinka się udała.... :evil:

Edit2: Znalazłam wędlinkę - siedzi z Halinką w szafie :roll:

Dulencja

Post » Sob wrz 11, 2010 8:21 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Fajnie, że Gabę ruszyło. Tyle że jak jej nic nie dasz do jedzenia, to nie bedzie miało czym wypchać qpala z jelitek, myślę
Pozdrowienia dla wędlinki w szafie :mrgreen:
Moją Szarusię dorwałam dziś na wydłubywaniu kapsułek z tranem z blistra 8O . Moich kapsułek z tranem

taizu

Post » Sob wrz 11, 2010 8:27 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

dobrze że Gabusia troszkę ruszyła, co do kanapek mi też wędlinka się czasem zdematerializuje znika bez śladu :wink: mądre te nasze kociska nie pozwalają żebyśmy jadły wędlinki z konserwantami i innymi paskudztwami :roll:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob wrz 11, 2010 9:03 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Magda, uwielbiam te Twoje relacje :) (oczywiście nie te, które dotyczą chorób). Oby weekend był wesoły i absolutnie bez weta :ok: :ok: :ok:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Sob wrz 11, 2010 10:46 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Mieczysław dziś z rana biegał po pokoju z oliwką - też ma brzydki zwyczaj częstowania się bez pytania :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob wrz 11, 2010 13:39 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Gaba ma FIP :cry: :cry: :cry:

Dulencja

Post » Sob wrz 11, 2010 13:41 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

o nie... :| :evil:
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Sob wrz 11, 2010 13:44 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Bardzo współczuję...
Trzymajcie się...

taizu

Post » Sob wrz 11, 2010 13:53 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Dulencja pisze:Gaba ma FIP :cry: :cry: :cry:

Oj, nie.. :cry:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob wrz 11, 2010 14:17 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Dulencja a na jakiej podstawie ma stwierdzony ten FIP?

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

[poprzednia][następna]