Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margaretka2002 pisze:Czesc czesc.![]()
Gdzie foty?![]()
![]()
Rakea pisze:tillibulek pisze:ale nie stac nas na 4 kota, zreszta TŻ by tego nie przezyl...
módl się o awans/lepszą pensję dla TŻ - reszta (znaczy kotki) przyjdzie sama![]()
kalair pisze:Hej słoneczka! Buziaki dla Freyki!![]()
Mój jest przygotowany na czwartego..Psychicznie.
OKI pisze:Echhh, wlazłam na nią w poniedziałek u weta... podobno zaczęła już sterylizować stopniowo wszystkie kotyTyle dobrze.
OKI pisze:Tillku, stopniowo zacznij. Ja wiem, że Ci się spieszy, ze względu na Rubkę, ale tak na raz, to mało który kot się przestawi.
Może spróbuj najpierw samo mięcho z cytrynianem podawać?
I jeśli dostają jeszcze normalne posiłki poza barfem, to ogranicz porcje
tillibulek pisze:OKI pisze:Tillku, stopniowo zacznij. Ja wiem, że Ci się spieszy, ze względu na Rubkę, ale tak na raz, to mało który kot się przestawi.
Może spróbuj najpierw samo mięcho z cytrynianem podawać?
I jeśli dostają jeszcze normalne posiłki poza barfem, to ogranicz porcje
no wlasnie, OKI, chcialaby, zeby zaczela sie juz Rubka kurowac, a tu BARF nie cieszy sie zadnym zainteresowaniem - poza tym one nigdy nie jadly mielonego, a tam troche tego mielonego jest, wiec dla nich to jest ciapka...
jeszcze TŻ podkarmia je suchy, co mu juz zabronilam, ale teraz jest na zwolnieniu, wiec nie wytrzymuje jak koteczki blagalnym piskiem konającego z glodu kota (zwlaszcza Zorka) prosza o jedzenie![]()
mysle, ze musze rzeczywiscie dawac im mniej mieszanki, a dodac do niej mieso, ktore lubią (oby tylko je zjadly!!) - tak sprobuje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 1153 gości