Szylkretki są piękne.Cz.79.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 10, 2010 8:05 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

maggia pisze:Doberek! :D

Doberek Madziu! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro mar 10, 2010 8:07 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

kropkaXL pisze:Dzień dobry Bożko i Krecie-smutno mi dzisiaj-Zoe odjedzie i już nigdy jej nie przytulę,nie pocałuję cudnego pysia :cry: :cry: :cry:

Cześć Kasieńko! Kochanie, nie smuć się.. Wierzę, że ciężko.. :roll:
Ale Zoe jedzie do wspaniałego domku, i będziesz ją przytulać wirtualnie! :D A w ramach pocieszenia przytul się do Klarusi np. i poszepcz jej na uszko, o Zoe. 8) :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 10, 2010 8:16 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

Brybry :D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro mar 10, 2010 8:23 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

Avian pisze:Brybry :D

Brybry Avianku! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 10, 2010 8:24 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

Bry dzionek Kretkowo :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro mar 10, 2010 8:42 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

alus1 pisze:Bry dzionek Kretkowo :1luvu:

Jaki ranny ptasio dzisiaj z Ali! :D Doberek Aluś, doberek! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 10, 2010 8:49 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

Dzień dobry, dzień dobry! A tu od rana płacz po cudnej Zoe.... - znam ten ból (mój jest mozaikowy...) :(

Ale potem człowiek ogląda piękne zdjęcia w nowym domku, czyta relacje z każdego przeciągnięcia się i ziewnięcia footerka, pisane przez przejętych nowych Dużych - i już wie, że to właśnie tak trzeba.... :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro mar 10, 2010 8:49 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 10, 2010 8:51 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

joluka pisze:Dzień dobry, dzień dobry! A tu od rana płacz po cudnej Zoe.... - znam ten ból (mój jest mozaikowy...) :(

Ale potem człowiek ogląda piękne zdjęcia w nowym domku, czyta relacje z każdego przeciągnięcia się i ziewnięcia footerka, pisane przez przejętych nowych Dużych - i już wie, że to właśnie tak trzeba.... :1luvu:

Doberek Jolu! :D :D Ano płacz, co zrobić! No wlaśnie, u Ciebie Mozaikowy, ale już chyba troszkę lepiej ? :D
Ehhh..koteczki tymczasikowe to ciężka sprawa.. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 10, 2010 9:09 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

Oj chciałabym sobie poplakac takim placzem z powodu wyadoptowania Kitki ...
Cześć Bozenko, nie w pracy jeszcze ?
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Śro mar 10, 2010 9:15 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

dune pisze:Oj chciałabym sobie poplakac takim placzem z powodu wyadoptowania Kitki ...

Kochana, jeszcze zapłaczesz za Kiteczką, przyjdzie czas! :ok: :ok: :ok:
Czewść Moniczko, jeszcze nie. Opóźnienie z towarem, dopiero w piątek rozkładamy i od poniedziałku. Jescze dzisiaj muszę iść się zarejestrować w urzędzie pracy, Brrr..aż mnie ciarki przechodzą, uwielbiam to! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 10, 2010 9:22 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

kalair pisze:
dune pisze:Oj chciałabym sobie poplakac takim placzem z powodu wyadoptowania Kitki ...

Czewść Moniczko, jeszcze nie. Opóźnienie z towarem, dopiero w piątek rozkładamy i od poniedziałku. Jescze dzisiaj muszę iść się zarejestrować w urzędzie pracy, Brrr..aż mnie ciarki przechodzą, uwielbiam to! :mrgreen:

tiaaaa przyjdzie czas przyjdzie...albo nie przyjdzie...dobrze ze juz cieplo niedługo bedzie
a po do urzedu - chyba sie WYrejestrowac z bezrobocia
no tak...urzad, dentysta, ginekolog....trzy miejsca przeklęte :ryk:
i nie porownuj mi tu fryzjera :ryk:
Obrazek

dune

Post » Śro mar 10, 2010 9:27 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

dune pisze:
kalair pisze:

tiaaaa przyjdzie czas przyjdzie...albo nie przyjdzie...dobrze ze juz cieplo niedługo bedzie
a po do urzedu - chyba sie WYrejestrowac z bezrobocia
no tak...urzad, dentysta, ginekolog....trzy miejsca przeklęte :ryk:
i nie porownuj mi tu fryzjera :ryk:

Chciałam właśnie dodać FRYZJERA! :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Ne ne..dobrze mówię. ZAREJESTROWAĆ. Bo weźmie mnie z urzędu, żeby dostać jakieś ulgi, a nie byłam zarejestrowana. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 10, 2010 9:31 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

jak nie byłas zarejestrowana to zasilku nie miałas...ja sie nie znam...
podwojna ulga...nie dosc ze z urzedu to jeszcze kobita :ryk:
zaraz dzwonie do fryzjera bo na lbie mam pas startowy... :evil:
Obrazek

dune

Post » Śro mar 10, 2010 10:05 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

dune pisze:jak nie byłas zarejestrowana to zasilku nie miałas...ja sie nie znam...
podwojna ulga...nie dosc ze z urzedu to jeszcze kobita :ryk:
zaraz dzwonie do fryzjera bo na lbie mam pas startowy... :evil:

Jak będę, też nie będę mieć, bo mi się nie należy. :kotek:
Z urzędu..kobita..Jak nic! :ryk: :ryk:
Biedulko, pas startowy nie pozwala Ci się starzeć z godnością.. :ryk: :ryk:
Idę do tego urzędu, nie wiem, czy wszystko dobrze wypelnione, bo się tam czepiają wszystkiego, FUJ.
Na razie! :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]