maggia pisze:Doberek!
Doberek Madziu!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Dzień dobry Bożko i Krecie-smutno mi dzisiaj-Zoe odjedzie i już nigdy jej nie przytulę,nie pocałuję cudnego pysia![]()
![]()
joluka pisze:Dzień dobry, dzień dobry! A tu od rana płacz po cudnej Zoe.... - znam ten ból (mój jest mozaikowy...)![]()
Ale potem człowiek ogląda piękne zdjęcia w nowym domku, czyta relacje z każdego przeciągnięcia się i ziewnięcia footerka, pisane przez przejętych nowych Dużych - i już wie, że to właśnie tak trzeba....
dune pisze:Oj chciałabym sobie poplakac takim placzem z powodu wyadoptowania Kitki ...
Cześć Bozenko, nie w pracy jeszcze ?
kalair pisze:dune pisze:Oj chciałabym sobie poplakac takim placzem z powodu wyadoptowania Kitki ...
Kochana, jeszcze zapłaczesz za Kiteczką, przyjdzie czas!![]()
![]()
![]()
Czewść Moniczko, jeszcze nie. Opóźnienie z towarem, dopiero w piątek rozkładamy i od poniedziałku. Jescze dzisiaj muszę iść się zarejestrować w urzędzie pracy, Brrr..aż mnie ciarki przechodzą, uwielbiam to!
dune pisze:kalair pisze:dune pisze:Oj chciałabym sobie poplakac takim placzem z powodu wyadoptowania Kitki ...
Kochana, jeszcze zapłaczesz za Kiteczką, przyjdzie czas!![]()
![]()
![]()
Czewść Moniczko, jeszcze nie. Opóźnienie z towarem, dopiero w piątek rozkładamy i od poniedziałku. Jescze dzisiaj muszę iść się zarejestrować w urzędzie pracy, Brrr..aż mnie ciarki przechodzą, uwielbiam to!
tiaaaa przyjdzie czas przyjdzie...albo nie przyjdzie...dobrze ze juz cieplo niedługo bedzie
a po do urzedu - chyba sie WYrejestrowac z bezrobocia
no tak...urzad, dentysta, ginekolog....trzy miejsca przeklęte![]()
i nie porownuj mi tu fryzjera
dune pisze:jak nie byłas zarejestrowana to zasilku nie miałas...ja sie nie znam...
podwojna ulga...nie dosc ze z urzedu to jeszcze kobita![]()
zaraz dzwonie do fryzjera bo na lbie mam pas startowy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości