Jejku, jak Ty masz pięknie! Zdjęcia śliczne - koty na balkonie mają wspaniale, te drapaczki to był super pomysł. Rejony masz śliczne, kaczuchy uwielbiam, maleńtaski kaczuszkowe są takie słodkie i rechot żabek też lubię U mnie tak kumkają, że wieczorem do snu mam istny koncert. Mam nadzieje, że Wrocław da radę z wielką wodą... A co do sekretarzyka, to już wybrałyśmy, pamiętasz? Takie dwuszufladkowe coś z Ikea. Może potem poszukam zdjęcia....
Pies Filcek Uszyłam takiego filcowego psa. Jest bardzo mięciutki - wypełniony puchem silikonowym. Wyszedł całkiem spory. Od czubka nosa do końca ma około 45 cm. Jest bardzo przytulny.
Wyprowadziłam go na spacer. Podobało mu się Przy okazji wyprowadziłam też Kota Filcka ale jemu podobało się bardziej na ławce
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Witam sobotnio. Dziś miałam pracowity dzień bo wypucowałam mieszkanie. Naprawdę było co robić ale cieszę się z efektów. Teraz czekam na przybycie przyjaciół - mają przyjechać razem z Kosmo. Pewnie i tak się koty nie poznają ale zobaczymy jak zareagują Przygotowałam naleśniki ze szpinakiem i pieczarkami w sosie śmietanowym - zapiekę je w piekarniku z odrobiną żółtego sera. Dla nas dwojga nie chce mi się tego dania robić ale dla czterech osób to już jak najbardziej. Mam nadzieję że będą smakować. Jutro za to przyjeżdża wreszcie moja siostra z chłopakami - nie mogę się doczekać No i muszę się pochwalić że od czwartku mamy piękne nowe drzwi wejściowe Gerdy. Ale się cieszymy. Stare było nie dość że okropne to byle jakie. Teraz wreszcie ubezpieczymy mieszkanie