MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 01, 2009 15:15 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

WITAJCIE SŁONKA,MAŁE I DUŻE :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82 pisze::1luvu: :1luvu: sliczna Myszka rozkosznie wtulona w Duzego : Ach ta milosc.... :) Dobranoc Myszko :* Dobranoc Ineczko :*

Oj tak,sis,żebyś wiedziała,jak ona go kocha.Teraz też niedawno wrócił z pracy i się tak położył na łóżku,Misia od razu na niego,poudeptywała go jak swoja poduszkę.Miał zamknięte oczy,tak się wpatrywała w niego ,a potem po nim cąłym do jego twarzy,żeby obwąchać,czy wszystko jest oki.Jak już sprawdziła,to ułożyła się koło niego jak wczoraj i jak jest na zdjątkach właśnie.

Cameo pisze:"Kocham swojego dużego" - Myszka :1luvu:

Kto wie,może i tak gada,bo jak leży taka wtulona i spojrzy się na mnie,a ja jej tak "na sucho" z daleka buziaka poślę,to nawija po swojemu pełnymi zdaniami i takim troszke innym głosikiem,tak jakby była w tym momencie najszczęśliwszą kocurą na ziemi

Kociara82 pisze:Obrazek na dobranoc dla wszystkich kotkow :) slodkich snow :*:*:*:*:*

Ale pięknotek

Romas pisze:Dzien Dobry :-)
Ja tu wpadam i czytam ale nie mam jakos nastroju rozmawiac ,przepraszam bardzo ,cos z moim pieskiem sie dzieje i bede niekomunikatywna dopoki nie dostane wyniku badan .
Sylwus widzialas co sie z tymi banerkami porobilo ? Ech , nie mam na razie do tego glowy .
Mizianka dla zaswedzianej Myszeczki .Swoja droga czyz ona nie jest sliczna :-) Taka kwintesencja kota :-) buraska i duza ,poprostu to co mi osobiscie najlepiej odpowiada.Ja tu na miau ciagle rozgladam sie za duzymi, burymi kotami i je komplementuje , to moj konik :-)

Ale skrobnij nam Madziku,jak tam wyszły badania.Cieszę się ,że nasza Miśka tak aż Ci się podoba.
A to co się konkretnie dzieje z banerkami,bo ja u Was je widze normalnie i jak klikam też normalnie wchodzi.Może coś z tym fotozrzutem się porąbało,bo od kilku dni nie można wejść ,żeby jakiekolwiek zdjęcie wrzucić i może przez to.Napisz konkretnie co się dzieje z banerkiem i cos zaradzimy mieć go mam jeszcze,tylko chyba Rudzika już nie mam ,ale i na to jest sposób
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 01, 2009 15:17 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Romas pisze:
Mizianka dla zaswedzianej Myszeczki .Swoja droga czyz ona nie jest sliczna :-) Taka kwintesencja kota :-) buraska i duza

MMMRRRAAAUUU :oops: :oops: :oops:

MaryLux pisze:Mrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuu :)
Inka

CZEŚĆ MÓJ UKOCHANY PLUSZAKU :1luvu: :1luvu: :1luvu: <hopssa><hopssa><hopssa>
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto gru 01, 2009 16:33 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

czesc moje kochane koteczki :*:*:*:*:*

dzis bez gifow bo zle sie czuje, a poza tym dostalam taka wiadomosc, ze poprostu mnie oslabilo dodatkowo! :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto gru 01, 2009 18:01 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

kociczka39 pisze:nie miałam serca jej dzisiaj męczyć smarowaniem i całą resztą

Obrazek Obrazek Obrazek

Ale jej dobrze. :1luvu:

Jak jej posmarujesz, to przypilnuj, żeby tego nie zlizała. :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto gru 01, 2009 18:09 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Biedna Mysia-takie swędzenie potrafi nieźle dokuczyć-mam dwóch alergików,to wiem coś na ten temat :( -oby mazidło pomogło!

Acha-banerek już sie wyświetla-co prawda,to przedtem,jak zniknął-można było klikac na image i można było wejść na wątek,ale nikt nie zagląda tam,gdzie nic nie widać :(
BTW-proszę zaglądajcie do Rudziczka w moim podpisie-biedak nie ma szczęścia w życiu,a teraz na dodatek nikt nawet na wątek nie wchodzi :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto gru 01, 2009 19:08 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Ja zaglądam do Rudzika, ale rzadko piszę. Widziałam go na żywo - jest strasznym olbrzymem, no i pięknym, cudownym! aż dziw że nie ma jeszcze domu :(

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto gru 01, 2009 19:38 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

kropkaXL pisze:Biedna Mysia-takie swędzenie potrafi nieźle dokuczyć-mam dwóch alergików,to wiem coś na ten temat :( -oby mazidło pomogło!

Acha-banerek już sie wyświetla-co prawda,to przedtem,jak zniknął-można było klikac na image i można było wejść na wątek

Ja Kasiu wczoraj tak miałam ze zdjęciami na pierwszej stronie naszej trzeciej częsci,że samo to niebieskie image się świeciło.Miałam edytować i usunąć je i wstawić inne najnowsze zdjęcia.Ale później jakoś mi się nie chciało.A dzisiaj teraz weszłam zobaczyć i są już.Nie wiem co to było,może tu na miau coś poprawiali,ale grunt,że banerki i zdjęcia już wszędzie są :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto gru 01, 2009 19:39 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Cameo pisze:Ja zaglądam do Rudzika, ale rzadko piszę. Widziałam go na żywo - jest strasznym olbrzymem, no i pięknym, cudownym! aż dziw że nie ma jeszcze domu :(

A na zdjęciach taki malec wygląda
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto gru 01, 2009 21:07 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Kociara82 pisze:czesc moje kochane koteczki :*:*:*:*:*

dzis bez gifow bo zle sie czuje, a poza tym dostalam taka wiadomosc, ze poprostu mnie oslabilo dodatkowo! :evil:

A co się dzieje sis?Mam nadzieję,że ta wiadomość nie jest związana z TWoim zdrówkiem teraz :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto gru 01, 2009 21:10 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Jak tam smarowanko, Myszka znosi bez protestów? :wink:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto gru 01, 2009 21:29 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Przytulańców ciąg dalszy - dzisiejszy

Tak wyglądają mniej więcej popołudnia,jak Duży w domu jest.A jak ja się kładę,to Duży ma dwie kotki do przytulania i wtedy cała rodzinka w kupie,ale nie ma kto zdjęcia zrobić już,hehe

ObrazekObrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto gru 01, 2009 21:32 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

milenap pisze:Jak tam smarowanko, Myszka znosi bez protestów? :wink:

Później przed spaniem jej posmaruję Milenko,bo dzisiaj cały dzień tak sobie fajnie spała.Ale teraz jak zjemy to ją wysmarujemy.Mam nadzieję ,że będzie bez protestów.Później napiszę,po "zabiegu"
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto gru 01, 2009 21:54 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Cameo pisze:Ja zaglądam do Rudzika, ale rzadko piszę. Widziałam go na żywo - jest strasznym olbrzymem, no i pięknym, cudownym! aż dziw że nie ma jeszcze domu :(

Kami-jak zaglądasz,to chociaz jakiegos emotikonka wstaw,żeby watek tak nie spadał,zal kotka,tak długo juz czeka w schronie,a i przedtem nie za różowo mu było!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto gru 01, 2009 22:05 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Moja Misia - dzielny kotek.Ładnie się "dała".Nawet dość sprawnie posżło,mam nadzieję że będzie tak cały czas.
Fakt,że musimy oboje to robić,ale porcja buziaków na zawczas przed zabiegiem, od Dużego zrobiła swoje
A po dostała następną porcję i porcję głasków.Jutro mniej więcej będziemy sie starali zrobić o tej samej porze.Bo ja i tak po pracy akurat przyjdę,to będzie akurat mniej więcej o tej samej porze miała smarowane.Wetka nie mówiła nic ,żeby pilnowac godzin ,ale będziemy się starać "równo" w miarę ją smarować,ufff
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto gru 01, 2009 23:30 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

no, ze zdrowkiem dzis troche gorzej. Chyba mnie lapie goraczka :( ale nie o to chodzi. Na ostatniej wystawie osobiscie odnosilam do nowego domku ok.2 m9iesieczna wtedy lekliwa troszke buraske. Kilka dni temu kicia zwiala, pani nie wie gdzie i kiedy, nie przejmuje sie tym. Podobno jej szukala ale teraz... z reszta jest apel na tyskich mruczkach, nie bede sie powtarzac :evil: :evil: :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]