Kociara82 pisze::1luvu:sliczna Myszka rozkosznie wtulona w Duzego : Ach ta milosc....
Dobranoc Myszko :* Dobranoc Ineczko :*
Oj tak,sis,żebyś wiedziała,jak ona go kocha.Teraz też niedawno wrócił z pracy i się tak położył na łóżku,Misia od razu na niego,poudeptywała go jak swoja poduszkę.Miał zamknięte oczy,tak się wpatrywała w niego ,a potem po nim cąłym do jego twarzy,żeby obwąchać,czy wszystko jest oki.Jak już sprawdziła,to ułożyła się koło niego jak wczoraj i jak jest na zdjątkach właśnie.
Cameo pisze:"Kocham swojego dużego" - Myszka
Kto wie,może i tak gada,bo jak leży taka wtulona i spojrzy się na mnie,a ja jej tak "na sucho" z daleka buziaka poślę,to nawija po swojemu pełnymi zdaniami i takim troszke innym głosikiem,tak jakby była w tym momencie najszczęśliwszą kocurą na ziemi
Ale pięknotek
Romas pisze:Dzien Dobry![]()
Ja tu wpadam i czytam ale nie mam jakos nastroju rozmawiac ,przepraszam bardzo ,cos z moim pieskiem sie dzieje i bede niekomunikatywna dopoki nie dostane wyniku badan .
Sylwus widzialas co sie z tymi banerkami porobilo ? Ech , nie mam na razie do tego glowy .
Mizianka dla zaswedzianej Myszeczki .Swoja droga czyz ona nie jest slicznaTaka kwintesencja kota
buraska i duza ,poprostu to co mi osobiscie najlepiej odpowiada.Ja tu na miau ciagle rozgladam sie za duzymi, burymi kotami i je komplementuje , to moj konik
Ale skrobnij nam Madziku,jak tam wyszły badania.Cieszę się ,że nasza Miśka tak aż Ci się podoba.
A to co się konkretnie dzieje z banerkami,bo ja u Was je widze normalnie i jak klikam też normalnie wchodzi.Może coś z tym fotozrzutem się porąbało,bo od kilku dni nie można wejść ,żeby jakiekolwiek zdjęcie wrzucić i może przez to.Napisz konkretnie co się dzieje z banerkiem i cos zaradzimy mieć go mam jeszcze,tylko chyba Rudzika już nie mam ,ale i na to jest sposób