Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:Willy Mentos
moś pisze:Cześć dziewczeta, wczoraj obejrzalam filmik i poszlam spac, nie siedzialam na forum..jakos mi sie ciagle spac chce po tej wycieczce![]()
![]()
Ale wszystkie wpisy dokladnie doczytalam . Wywiadowka i rada jutro, juz wypisalam wszystkoBolkowa i Tyzma- łaczymy sie w bolu niesienia kaganka oswiaty
![]()
Co do insynuacji imion malego to...maly najlepiej reaguje na dzwiek sypania do miski![]()
nie wiem jak to sie przeklada na imie![]()
A w ogole to zdalam sie na JJ-ta i ten wymyslil imie od muzyka Stivena Wilsona z grupy Porcupine tree czyli jezozwierzowe drzewo, tak wiec pojawil sie u plaskatych Wilson w skrocie mozna mowic Willy
trawa11 pisze:moś pisze:Cześć dziewczeta, wczoraj obejrzalam filmik i poszlam spac, nie siedzialam na forum..jakos mi sie ciagle spac chce po tej wycieczce![]()
![]()
Ale wszystkie wpisy dokladnie doczytalam . Wywiadowka i rada jutro, juz wypisalam wszystkoBolkowa i Tyzma- łaczymy sie w bolu niesienia kaganka oswiaty
![]()
Co do insynuacji imion malego to...maly najlepiej reaguje na dzwiek sypania do miski![]()
nie wiem jak to sie przeklada na imie![]()
A w ogole to zdalam sie na JJ-ta i ten wymyslil imie od muzyka Stivena Wilsona z grupy Porcupine tree czyli jezozwierzowe drzewo, tak wiec pojawil sie u plaskatych Wilson w skrocie mozna mowic Willy
Wilson to bardzo piękne imie , ulubiony angielski żuzlowiec tak sie zwie![]()
moś pisze:o, nareszcie jedna zadowolona z imienia bo reszta marudzi- nie znaja sie
kalair pisze:kalair pisze:Willy, ładnie.
A to jest MARUDZENIE?
trawa11 pisze:moś pisze:o, nareszcie jedna zadowolona z imienia bo reszta marudzi- nie znaja sie
Bo my to bardziej zagraniczne som![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Paula05, ruda_maupa, Silverblue i 40 gości