Wróciłam od xandry, u której poznałam m.in. piękną Królewnę Malinkę (tę z banerka w moim podpisie) i arcysympatycznego krowiaka-pseudosyjama

Mój osobisty krowiak Gumkojad od kilku godzin wylizuje farbę ze ścian

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Rozumu jej brakuje, od samego dzieciństwa
Wielbłądzio pisze:skaskaNH pisze:Kasiu, z Ciebie JEST śliczna dziewczyna. Nawet nie próbuj pisać, że jest inaczej.
Wiem![]()
Wielbłądzio pisze:Zostałam też poczęstowana przepysznym wysokoprocentowym trunkiem
genowefa pisze:Wielbłądzio pisze:skaskaNH pisze:Kasiu, z Ciebie JEST śliczna dziewczyna. Nawet nie próbuj pisać, że jest inaczej.
Wiem![]()
Tak tylko nas tutaj podpuszczasz, żebyśmy Ci komplementy prawiły co?Ładnie to tak?
A propos gumkojadówPrzedwczoraj nakryłam Siupsiupka na zabawie z bliżej niezidentyfikowanym obiektem, który okazał się być gumką
Zabrałam, schowałam. Potem patrzę stado potfforów w składzie Rózia, Misiek i Miluś przygląda się intensywnie czemuś na podłodze. Patrzę gumka, dokładnie taka sama jaką bawił się Siupsiup
Wyglądało to tak, jakby jakiś przedmiot był owinięty dwoma takimi samymi gumkami (z dwóch stron?), a gumki te zamiast schowane zostały porzucone i koty je wyciągnęły. Pytam więc TŻ, skąd się do qrwy nędzy wzięły te gumki. Nie wie
*anika* pisze: po co było ją Frotka nazywać
Wielbłądzio pisze:Mój osobisty krowiak Gumkojad od kilku godzin wylizuje farbę ze ścianCiekawe, czy wymyśliła sobie, że od tego też można umrzeć
![]()
*anika* pisze:jak dorwę, to zabieram, ale co będzie jak nie zauważę, albo mnie nie będzie w domu, a Frocisko taką weźmie i zeżre???![]()
i po co było ją Frotka nazywać
Aleba pisze:Wielbłądzio pisze:Zostałam też poczęstowana przepysznym wysokoprocentowym trunkiem
Czy to był mniodek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 22 gości