Rysiek i Marchewka z rudomi.pl :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 26, 2012 11:39 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

qlenka pisze:Ha! Obyło się bez golenia ;)

No i super, bo jakby Rysiu wyglądał z wygolonym brzuszkiem :mrgreen: :mrgreen:
Mam nadzieję, że wyniki w porządku. Trzymamy z Krysią kciuki i pazurki :D

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Sob sty 28, 2012 15:39 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

gertaaa pisze:

Wyglądałby NAGO ;)
Naga prawda na temat jego brzusznych krągłości... :roll:

Jednak krągłości nadal spowite futerkiem, więc ja nie dostrzegam AŻ TAK WIELKIEGO problemu...

Co do zdrowia - mogłoby być lepiej, ale na szczęście nie jest też źle. Ważne, żeby był pod kontrolą.
No i kłujemy codziennie chłopaka zastrzykami... Tzn. ja nie dałam rady, potwornie boję się igły :? O. kłuje.
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Sob sty 28, 2012 16:51 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

qlenka pisze:
gertaaa pisze:

Wyglądałby NAGO ;)
Naga prawda na temat jego brzusznych krągłości... :roll:

Jednak krągłości nadal spowite futerkiem, więc ja nie dostrzegam AŻ TAK WIELKIEGO problemu...

Co do zdrowia - mogłoby być lepiej, ale na szczęście nie jest też źle. Ważne, żeby był pod kontrolą.
No i kłujemy codziennie chłopaka zastrzykami... Tzn. ja nie dałam rady, potwornie boję się igły :? O. kłuje.

A tak Krysia złapała się na głowę, jak usłyszała o problemach Ryśka :D
Obrazek
A tak serio to niech chłopak zdrowieje.
Pewnie te zastrzyki to większy stres dla Was niż dla Ryśka, ale wiadomo, że to nic przyjemnego.
Przesyłamy rude :mrgreen: pozdrowienia dla chorutka Rysia, Marchewki oraz ich Dużych

gertaaa

Post » Sob sty 28, 2012 18:14 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

gertaaa - Krysia ma chyba więcej wspólnego z Rysiem niż z Marchewką. Identycznie łapie się za głowę :D
Dziękujemy za pozdrowienia i my też Was ciepło pozdrawiamy :)
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pon sty 30, 2012 19:47 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

Mam prośbę do osób, które mają w domu i koty, i dzieci (te ludzkie;) - jeśli macie zdjęcia, na których są one razem i nie macie nic przeciwko publikacji ich na blogu (podpisanych autorem), wyślijcie je proszę do mnie na rudomi@rudomi.pl. Bardzo chętnie z opisem i koniecznie z ©. Pięknie dziękuję :)
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Wto sty 31, 2012 11:10 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

Blog odświeżony, co by w topie była i Marchewka, i Rysio. No i trochę zmian wizualnych i funkcjonalnych.
http://www.rudomi.pl
Dajcie znać, jak Wam się podoba ;)

I przypominam o tych dzieciach, będę wdzięczna!
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Wto sty 31, 2012 15:30 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

qlenka pisze:Blog odświeżony, co by w topie była i Marchewka, i Rysio. No i trochę zmian wizualnych i funkcjonalnych.
http://www.rudomi.pl
Dajcie znać, jak Wam się podoba ;)

I przypominam o tych dzieciach, będę wdzięczna!

Oglądałam stronkę. Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba po liftingu. Zdjęcia w nagłówku niesamowite :D, tekst też bardziej czytelny. Teraz pozostaje tylko czytać, czytać i jeszcze raz czytać :D

gertaaa

Post » Wto sty 31, 2012 17:06 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

gertaaa pisze:Oglądałam stronkę. Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba po liftingu. Zdjęcia w nagłówku niesamowite :D, tekst też bardziej czytelny. Teraz pozostaje tylko czytać, czytać i jeszcze raz czytać :D

:oops: oraz :1luvu:
postaram się pisać w miarę regularnie ;) dzisiaj jest na temat kociej mowy ciała ;)
http://rudomi.pl/index.php/2012/01/mowa-kociego-ciala/
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Wto sty 31, 2012 18:27 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

qlenka pisze:
gertaaa pisze:Oglądałam stronkę. Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba po liftingu. Zdjęcia w nagłówku niesamowite :D, tekst też bardziej czytelny. Teraz pozostaje tylko czytać, czytać i jeszcze raz czytać :D

:oops: oraz :1luvu:
postaram się pisać w miarę regularnie ;) dzisiaj jest na temat kociej mowy ciała ;)
http://rudomi.pl/index.php/2012/01/mowa-kociego-ciala/

Oglądałam bloga po liftingu i czytałam o mowie ciała. Jak napiasałam już na fb, bardzo podoba mi się odnowiony blog, tylko troszkę brakuje mi przecudnych ocząt Marcheweczki patrzących na czytających bloga :1luvu:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto sty 31, 2012 20:26 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

Beasia pisze:Jak napiasałam już na fb, bardzo podoba mi się odnowiony blog, tylko troszkę brakuje mi przecudnych ocząt Marcheweczki patrzących na czytających bloga :1luvu:

i co my zrobimy z tym fantem? ;) Może przygotuję jakiś bannerek do pobrania? Faktem jest, że to zdjęcie było mocno nieaktualne ;)
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Wto sty 31, 2012 20:31 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

qlenka pisze:
Beasia pisze:Jak napiasałam już na fb, bardzo podoba mi się odnowiony blog, tylko troszkę brakuje mi przecudnych ocząt Marcheweczki patrzących na czytających bloga :1luvu:

i co my zrobimy z tym fantem? ;) Może przygotuję jakiś bannerek do pobrania? Faktem jest, że to zdjęcie było mocno nieaktualne ;)

Banerek, to dobry pomysł. A jeśli chodzi o to, że zdjęcie jest nieaktualne, to co z tego, skoro jest prześliczne :)
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Pt lut 03, 2012 14:57 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

Marchewka z topu wkrótce będzie do pobrania jako tapeta ;)
A tak w ogóle to Rude są nominowane do nagrody głównej w konkursie :D
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pt lut 03, 2012 15:28 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

qlenka pisze:Marchewka z topu wkrótce będzie do pobrania jako tapeta ;)
A tak w ogóle to Rude są nominowane do nagrody głównej w konkursie :D

Gratulejszyns :ryk: :ryk: :ryk:

gertaaa

Post » Pt lut 03, 2012 15:49 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

To i tutaj skopiuję moją odpowiedź stąd: viewtopic.php?f=8&t=137955&start=60
;)

qlenka pisze:dziękuję za gratulacje, chociaż na nie jeszcze za wcześnie ;)
jesteśmy 1 z 30 nominowanych blogów do nagrody głównej ;) a do nagrody w naszej kategorii - 1 z 3.

Głosować nie trzeba :D Czekamy na werdykt Kapituły Konkursu, a wyniki zostaną ogłoszone 16 lutego podczas gali, na którą jestem chyba zaproszona 8O
Mam przyjść z Rudymi? ;) W końcu bez nich nie byłoby bloga :)
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pt lut 03, 2012 19:27 Re: Rysiek i Marchewka w konkursie na Blog Roku 2011 :)

qlenka pisze:To i tutaj skopiuję moją odpowiedź stąd: viewtopic.php?f=8&t=137955&start=60
;)

qlenka pisze:dziękuję za gratulacje, chociaż na nie jeszcze za wcześnie ;)
jesteśmy 1 z 30 nominowanych blogów do nagrody głównej ;) a do nagrody w naszej kategorii - 1 z 3.

Głosować nie trzeba :D Czekamy na werdykt Kapituły Konkursu, a wyniki zostaną ogłoszone 16 lutego podczas gali, na którą jestem chyba zaproszona 8O
Mam przyjść z Rudymi? ;) W końcu bez nich nie byłoby bloga :)

Koniecznie z Rudymi ;)
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

[poprzednia][następna]