qlenka pisze:Ha! Obyło się bez golenia
No i super, bo jakby Rysiu wyglądał z wygolonym brzuszkiem

Mam nadzieję, że wyniki w porządku. Trzymamy z Krysią kciuki i pazurki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
qlenka pisze:Ha! Obyło się bez golenia
gertaaa pisze:qlenka pisze:Ha! Obyło się bez golenia
No i super, bo jakby Rysiu wyglądał z wygolonym brzuszkiem![]()
![]()
qlenka pisze:gertaaa pisze:qlenka pisze:Ha! Obyło się bez golenia
No i super, bo jakby Rysiu wyglądał z wygolonym brzuszkiem![]()
![]()
Wyglądałby NAGO![]()
Naga prawda na temat jego brzusznych krągłości...![]()
Jednak krągłości nadal spowite futerkiem, więc ja nie dostrzegam AŻ TAK WIELKIEGO problemu...
Co do zdrowia - mogłoby być lepiej, ale na szczęście nie jest też źle. Ważne, żeby był pod kontrolą.
No i kłujemy codziennie chłopaka zastrzykami... Tzn. ja nie dałam rady, potwornie boję się igłyO. kłuje.
qlenka pisze:Blog odświeżony, co by w topie była i Marchewka, i Rysio. No i trochę zmian wizualnych i funkcjonalnych.
http://www.rudomi.pl
Dajcie znać, jak Wam się podoba
I przypominam o tych dzieciach, będę wdzięczna!
gertaaa pisze:Oglądałam stronkę. Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba po liftingu. Zdjęcia w nagłówku niesamowite, tekst też bardziej czytelny. Teraz pozostaje tylko czytać, czytać i jeszcze raz czytać
qlenka pisze:gertaaa pisze:Oglądałam stronkę. Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba po liftingu. Zdjęcia w nagłówku niesamowite, tekst też bardziej czytelny. Teraz pozostaje tylko czytać, czytać i jeszcze raz czytać
oraz
![]()
postaram się pisać w miarę regularniedzisiaj jest na temat kociej mowy ciała
http://rudomi.pl/index.php/2012/01/mowa-kociego-ciala/
Beasia pisze:Jak napiasałam już na fb, bardzo podoba mi się odnowiony blog, tylko troszkę brakuje mi przecudnych ocząt Marcheweczki patrzących na czytających bloga
qlenka pisze:Beasia pisze:Jak napiasałam już na fb, bardzo podoba mi się odnowiony blog, tylko troszkę brakuje mi przecudnych ocząt Marcheweczki patrzących na czytających bloga
i co my zrobimy z tym fantem?Może przygotuję jakiś bannerek do pobrania? Faktem jest, że to zdjęcie było mocno nieaktualne
qlenka pisze:Marchewka z topu wkrótce będzie do pobrania jako tapeta
A tak w ogóle to Rude są nominowane do nagrody głównej w konkursie
qlenka pisze:dziękuję za gratulacje, chociaż na nie jeszcze za wcześnie
jesteśmy 1 z 30 nominowanych blogów do nagrody główneja do nagrody w naszej kategorii - 1 z 3.
Głosować nie trzebaCzekamy na werdykt Kapituły Konkursu, a wyniki zostaną ogłoszone 16 lutego podczas gali, na którą jestem chyba zaproszona
![]()
Mam przyjść z Rudymi?W końcu bez nich nie byłoby bloga
qlenka pisze:To i tutaj skopiuję moją odpowiedź stąd: viewtopic.php?f=8&t=137955&start=60qlenka pisze:dziękuję za gratulacje, chociaż na nie jeszcze za wcześnie
jesteśmy 1 z 30 nominowanych blogów do nagrody główneja do nagrody w naszej kategorii - 1 z 3.
Głosować nie trzebaCzekamy na werdykt Kapituły Konkursu, a wyniki zostaną ogłoszone 16 lutego podczas gali, na którą jestem chyba zaproszona
![]()
Mam przyjść z Rudymi?W końcu bez nich nie byłoby bloga
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości