Hannah12 pisze:Cześć Inuś u nas cały dzień blee.
Witaj Ciociu

MruJafka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Cześć Inuś u nas cały dzień blee.
trawa11 pisze:Czesć Ineczko
tosiula pisze:Cześć Ineczko, już nie bij się z Mrujafką bo dostaniecie te niedobre kropelki co my![]()
Toril
MaryLux pisze:tosiula pisze:Cześć Ineczko, już nie bij się z Mrujafką bo dostaniecie te niedobre kropelki co my![]()
Toril
Jakie kropelki, Torilku?
Inka zaniepokojona
PS Ja jus dostawałam kropelki od cioćki ryśki, ale nie wiem, po co, skoro nic się nie zmieniło
trawa11 pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Cześć Ineczko, już nie bij się z Mrujafką bo dostaniecie te niedobre kropelki co my![]()
Toril
Jakie kropelki, Torilku?
Inka zaniepokojona
PS Ja jus dostawałam kropelki od cioćki ryśki, ale nie wiem, po co, skoro nic się nie zmieniło
pewnie je wypluwałas
MaryLux pisze:tosiula pisze:Cześć Ineczko, już nie bij się z Mrujafką bo dostaniecie te niedobre kropelki co my![]()
Toril
Jakie kropelki, Torilku?
Inka zaniepokojona
Hannah12 pisze:Cześc Mru i Inusiu i Psocie i Kulko.
U nas pada a właściwie leje, wszyscy przysypiamy ale dzielnie trwamy w pracy, byle do 20.00.
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Cześć Ineczko, już nie bij się z Mrujafką bo dostaniecie te niedobre kropelki co my![]()
Toril
Jakie kropelki, Torilku?
Inka zaniepokojona
To te sameMy też się dalej bijemy
![]()
Toril
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 177 gości