Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nefri pisze:tylko nie zapomijcie o mnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
od dawna mam na oku Kitka
Sigrid pisze:nefri pisze:tylko nie zapomijcie o mnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
od dawna mam na oku Kitka
Nefri, ty się czuj wyłączona z tego biznesuJak rano dawałam Kita z całą wyprawką, to trzeba było brać, a nie wybrzydzać, że kwiatki podżera, krzesła drapie i musisz się jeszcze zastanowić
![]()
Nic z tego moja drogaWymiękłaś, a teraz już za późno
Anusia pisze:Chcialam Wam powiedziec moje Dziewczynki ze.... KIT JEST MOJ!!!!![]()
Sigrid pisze:nefri pisze:tylko dlaczego wlasnie sie zdradzilam? :wink:Wymiękłaś skarbie i to je fakt
nefri pisze:Anusia pisze:Chcialam Wam powiedziec moje Dziewczynki ze.... KIT JEST MOJ!!!!![]()
hmmm... no ja bym polemizowala. mam takie male wrazenie, ze Melania ostatnio zaniedbuje Kita
Anusia pisze:nefri pisze:Anusia pisze:Chcialam Wam powiedziec moje Dziewczynki ze.... KIT JEST MOJ!!!!![]()
hmmm... no ja bym polemizowala. mam takie male wrazenie, ze Melania ostatnio zaniedbuje Kita
MelaniaKita
Zaniedbywac
Jak mozesz takie kalumnie i pomowienia... A fe....
nefri pisze:Anusia pisze:Chcialam Wam powiedziec moje Dziewczynki ze.... KIT JEST MOJ!!!!![]()
Sigrid pisze:Ino, kolejne zdjęcia wrzucę późnym wieczorkiem - z dedykacją dla Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 975 gości