pluszak pisze:o, wciórności, i jak to potem przedstawić w książce?JoasiaS pisze:Mało fotek, bo ostatnio kręci mnie wstawianie filmików![]()
Pisarstwo porzuciłam. Teraz będę kręcić film

Moderator: Estraven
pluszak pisze:o, wciórności, i jak to potem przedstawić w książce?JoasiaS pisze:Mało fotek, bo ostatnio kręci mnie wstawianie filmików![]()
JoasiaS pisze:pluszak pisze:o, wciórności, i jak to potem przedstawić w książce?JoasiaS pisze:Mało fotek, bo ostatnio kręci mnie wstawianie filmików![]()
Dorota pisze:JoasiaS pisze:pluszak pisze:o, wciórności, i jak to potem przedstawić w książce?JoasiaS pisze:Mało fotek, bo ostatnio kręci mnie wstawianie filmików![]()
Serial?
JoasiaS pisze:
Serial?
Jak się rozkręcę, to kto wie?
anna09 pisze:Sznycek z pomocą Wujka powinien się zemścić i uwiecznić (oraz wrzucić na youtube) chrapiącą Joasię![]()
alus1 pisze:Chrapie Sznycuś czy Michał?![]()
JoasiaS pisze:alus1 pisze:Chrapie Sznycuś czy Michał?![]()
No Sznycuś przecie, Sznycuś
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:Chrapie Sznycuś czy Michał?![]()
delikatne to chrapanie takie jakby....kobiece
JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:Chrapie Sznycuś czy Michał?![]()
Aluś, nie dorabiaj barwnej historyjki![]()
Sznyc chrapie, ja tylko kręcę film
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:Chrapie Sznycuś czy Michał?![]()
nie ma dowodu że TY
JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:Chrapie Sznycuś czy Michał?![]()
nie ma dowodu że TY
A zwyczajne ludzkie zaufanie i wiara w prawdomówność to pies?
amyszka pisze:Filip też chrapieTŻ za chrapanie dostał eksmisje do drugiego pokoju ,a kot mi chrapie i jakoś mi to nie przeszkadza
![]()
Myszeńk@ pisze:Kciuki za kwietniowy zabieg już zaciśnięte (wirtualnie rzecz jasna)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 700 gości