Za Ciebie też Aluś, i za Azinia!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Mosiu, Tobie też mogę kogoś zaproponowaćCo prawda nie posiadam w moich zbiorach nic plaskatego, ale myślę, że pewna egzotyka byłaby ciekawym urozmaiceniem
![]()
Mam na przykład do adopcji przepięknego czteroletniego marmurka...
Wielbłądzio pisze:Mosiu, Tobie też mogę kogoś zaproponowaćCo prawda nie posiadam w moich zbiorach nic plaskatego, ale myślę, że pewna egzotyka byłaby ciekawym urozmaiceniem
![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Mosiu, Tobie też mogę kogoś zaproponowaćCo prawda nie posiadam w moich zbiorach nic plaskatego, ale myślę, że pewna egzotyka byłaby ciekawym urozmaiceniem
![]()
Tia, obszczy-murek
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Mosiu, Tobie też mogę kogoś zaproponowaćCo prawda nie posiadam w moich zbiorach nic plaskatego, ale myślę, że pewna egzotyka byłaby ciekawym urozmaiceniem
![]()
Tia, obszczy-murek
Marcelibu, jak mogłaś![]()
![]()
?
Może by się udało...
A tak następny potencjalny jeleń wypłoszony :( ...
moś pisze:Wielbłądzio pisze:Mosiu, Tobie też mogę kogoś zaproponowaćCo prawda nie posiadam w moich zbiorach nic plaskatego, ale myślę, że pewna egzotyka byłaby ciekawym urozmaiceniem
![]()
acha, czuje podpuche, wiesz ze mam marmurkadzidek jest marmurkowy
Wielbłądzio pisze:I znów pudło![]()
A czy ja jestem Rosemary, żeby mieć za dziecko takie COŚ ???
![]()
Mam na przykład do adopcji przepięknego czteroletniego marmurka :twisted: ...
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Mosiu, Tobie też mogę kogoś zaproponowaćCo prawda nie posiadam w moich zbiorach nic plaskatego, ale myślę, że pewna egzotyka byłaby ciekawym urozmaiceniem
![]()
Tia, obszczy-murek
Marcelibu, jak mogłaś![]()
![]()
?
Może by się udało...
A tak następny potencjalny jeleń wypłoszony...
Marcelibu pisze:moś pisze:Wielbłądzio pisze:Mosiu, Tobie też mogę kogoś zaproponowaćCo prawda nie posiadam w moich zbiorach nic plaskatego, ale myślę, że pewna egzotyka byłaby ciekawym urozmaiceniem
![]()
acha, czuje podpuche, wiesz ze mam marmurkadzidek jest marmurkowy
Mosieńko, Dzidek nie jest marmurkowy. No dzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 47 gości