Chat pisze:Ja chyba swiruje, ale tak dlugo czekalam na te chwile, ze nie moge sie napatrzec![]()
nie świrujesz Chatku ja czekałam na mruczenie na takie spanie to jeszcze czekam - tak żeby na stałe tak spały to czekam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Ja chyba swiruje, ale tak dlugo czekalam na te chwile, ze nie moge sie napatrzec![]()
alus1 pisze:Chat pisze:Ja chyba swiruje, ale tak dlugo czekalam na te chwile, ze nie moge sie napatrzec![]()
nie świrujesz Chatku ja czekałam na mruczenie na takie spanie to jeszcze czekam - tak żeby na stałe tak spały to czekamto spełnienie marzeń przecież
Chat pisze:Musze to zdjecie TZ-towi pokazac, on od samego poczatku mowil mi, ze Chanelle znowu zacznie sikac, ze chodzi smutna od czasu pojawienia sie Minibusow, ze nigdy ich nie zaakceptuje, ze sie beda bic i inne takie, bardzo podtrzymujace na duchu kwiatki![]()
kalair pisze:Monostra pisze:
PS. Uszczypnąć Cię jeszcze raz?
Nie ryzykuj..Za moje się mi dostało
Chat pisze:kalair pisze:Monostra pisze:
PS. Uszczypnąć Cię jeszcze raz?
Nie ryzykuj..Za moje się mi dostało
No przeciez pozwolilam.Ty juz wszedzie zjebki widzisz!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Darkmatter, Google [Bot], Kankan i 55 gości