SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY - KOTełkowa Drużyna

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 25, 2008 9:22

Amyszko, ale Ci piękny bukiet wyskoczył w prezencie :D
Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw wrz 25, 2008 10:02

alessandra pisze:Amyszko, ale Ci piękny bukiet wyskoczył w prezencie :D
Obrazek

Piękniusi :D :D :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob wrz 27, 2008 6:47

Jak Iskiereczka i reszta gromadki? :D

bellavita

Od: Czw wrz 27, 2007 15:04

Post » Sob wrz 27, 2008 8:09

melduje posłusznie ,ze Iweta nie moze odpowiedzieć,
ponieważ własnei jets w drodze do nas z Florkiem :D

alessandra

Post » Sob wrz 27, 2008 8:30

alessandra pisze:melduje posłusznie ,ze Iweta nie moze odpowiedzieć,
ponieważ własnei jets w drodze do nas z Florkiem :D

Dziekuje za meldunek.
Odmeldowac sie! :lol:

Ale fajnie :dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: :1luvu: :dance: :dance2:

bellavita

Od: Czw wrz 27, 2007 15:04

Post » Sob wrz 27, 2008 10:38

:D :dance: :dance2:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob wrz 27, 2008 10:44

Mam nadzieję ,ze uda mi sie zaprosić na ten watek Panią Danusie ,
która zakochała sie we Florku :wink:
a na razie pichci obiadek dla gości-ale Iweta będzie miała niespodziankę 8)-ja juz wiem co będzie, mniam :P

alessandra

Post » Pon wrz 29, 2008 10:00

Iweta sie ukrywa czy jak?-halo, tytuł tzreba zmienić , bo Florek ma juz domek :wink:
rodzina w nim zakochana po uszy :D

alessandra

Post » Pon wrz 29, 2008 19:38

Florek pojechał ,prawdopodobnie Iskierek w piatek do nas do Sosnowca przyjedzie do noego domku tak więc ciekawskie ciotki idzie dość fajnie z adopcjami.

Jeszcze tylko Gieniucha czeka na swojego człowieka!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon wrz 29, 2008 19:43

mar_tika pisze:Florek pojechał ,prawdopodobnie Iskierek w piatek do nas do Sosnowca przyjedzie do noego domku tak więc ciekawskie ciotki idzie dość fajnie z adopcjami.

:D

Gieniusia i Kubusia czeka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pon wrz 29, 2008 20:08

amyszka pisze:
mar_tika pisze:Florek pojechał ,prawdopodobnie Iskierek w piatek do nas do Sosnowca przyjedzie do noego domku tak więc ciekawskie ciotki idzie dość fajnie z adopcjami.

:D

Gieniusia i Kubusia czeka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ano masz rację,mój błąd :wink: czyli jeszcze dwa kociaki u iwety szukaja domu :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon wrz 29, 2008 21:24

Parę dni nie zaglądałam a tu taka niespodzianka :D
Iskierek - naprawdę masz domek! :piwa:

Wszystkiego najprzytulniejszego w nowym domu, Florentino. :balony:

A Gieniusia z Kubusią też znajdą swoje miejsce na zawsze :)
Po paru latach jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata łącznie z psami jest wadliwa. Taki jest obiektywny stan rzeczy i daremnie jest i nie należy się nań uskarżać
J. Pilch

malwina

Od: Sob lut 18, 2006 19:40

Post » Wto wrz 30, 2008 8:01

Melduje się posłusznie :D

Wszystko już właściwie zostało powiedziane ,więc moge tylko dodać od siebie,że rzeczywiście Florka zawiozłam w sobote do nowego domku :D

Poznałam osobiscie Alessandre i musze powiedziec, że to świetna dziewczyna i czułam sie tak, jakbym znała Ją od dawna.
Niestety splot róznych zdarzeń ,nie pozwolił nam na dłuzsze spotkanie i zwiedzanie Świdnicy, ani na ten zapowiedziany pyszny obiad u P.Danusi.
W sobote wracała z Niemiec moja córka i musiałam się spieszyc, zeby odebrać ją z dworca (co oczywiscie i tak mi sie nie udało zrobić :? )

Domek Florka jest super, wszyscy bardzo na niego czekali, ale Floruś niestety pojechał z biegunką, której nie udało mi się opanowac całkowicie, a stres związany z tak długa jazdą doprowadził do tego, ze biegunka stała sie ,mega biegunką. Mam nadzieje, ze została juz opanowana, czuwa nad tym niezawodna Alessandra. Dziękuję Olu :1luvu:

W niedziele natomiast miałam telefon w sprawie Iskierki, dzwonił Pan, który wypatrzył ogłoszenie gdy był na zakupach w Plejadzie w Sosnowcu.
Tutaj musze serdecznie podziękować Marcie,która czuwa nad wszystkimi ogłoszeniami i wystawia je gdzie moze. Po wstepnej rozmowie z Panem umówiłam sie na nastepny telefon, który wykonałam wczoraj.
Rozmawiałam z małżonką tym razem. Jest to młode małżeństwo z cztero miesięcznym dzieckiem :roll: To własnie Pani bardzo chce mieć kotka, choć nie wiele (niestety) wie na ten temat. Nie bardzo wie tez ,po co kastracja, troche uswiadomiłam a reszte mam nadzieję przy spotkaniu w piatek, na które obiecała pójść ze mną Marta. Wierzę, ze Marta wyłapie wszystko co byłoby nie zgodne z tym aby wyadoptować Iskierke.
Powiedziałam również Pani, ze będzie do podpisu umowa adopcyjna i co się z tym wiąże jak również to, ze bedę miała mozliwość ja lub ktos inny dowiadywania sie o Iskierke.

To na razie tyle ciekawostek z życia " Sprytnych Istot" . Musze brac sie za doprowadzenie do stanu używalnosci domu, po dwu dniowej ,niespodziewanej, wizycie mojego TŻ , który wprowadził swoim przyjazdem zupełny chaos w domu i dzieciach :D Ale został też wykorzystany do dostarczenia w drodze powrotnej przetworów, które na bazarku wylicytowała (po raz trzeci:) Petka-P1 , za jakieś pół godziny powinni się spotkać w Poznaniu. Troche mu zazdroszcze, ze to On, a nie ja pozna Petke :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto wrz 30, 2008 9:18

Piękna relacja :D
Kciuki za zdrówko Florka i aklimatyzację w nowym domku i za domek dla Iskierki :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto wrz 30, 2008 9:25

tak sie ciesze ,że Iskierka takze bedzie miał domek :dance:
mocne kciuki za doprowadzenie sprawy do pomyslnego
zakończenia :ok:
u Florka wsio opanowane, niestety Iwetka jak wiatr przemknęła pzrez
nasze miasto i pewnie dlatego nie wyszła z gratisem od mojego rudzielca :lol: -rudy uwielbia gratisowo paniom nasikiwac do torebek :roll: :surprise: :wink:
niestety, takze nijak nie zechciała wumienić sie ze mna rudy za 5 kotków, a sam już pakował sie na wynos do koszyka :( :wink:

alessandra

[poprzednia][następna]