Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ano - plac w Pireusie i na srodku, pod pomnikiem siedzial wielki, zarosniety Grek i jadl sobie... a dokola niego stado, 20 moze 30 kotow i jadlo z nimDorota pisze:ziemowit pisze:a zebys wiedziala, ze kocia mafia dziala wszedzieDorota pisze: Miau jest wszedzie
wczoraj wieczorem widzialem kociego czarownika
O!![]()
Zapodaj jakies szczegoly.
ziemowit pisze:ano - plac w Pireusie i na srodku, pod pomnikiem siedzial wielki, zarosniety Grek i jadl sobie... a dokola niego stado, 20 moze 30 kotow i jadlo z nimDorota pisze:ziemowit pisze:a zebys wiedziala, ze kocia mafia dziala wszedzieDorota pisze: Miau jest wszedzie
O!![]()
jak zapytalem, czy lubi koty, to powiedzial, ze tak... a potem zaprosil mnie do zarelka, choc nie skorzystalem
magiczny byl gosciu... jadl z takim impetem... i te koty... ech, trzeba widziec, nie opowiem tak dobrzeDorota pisze:ziemowit pisze:ano - plac w Pireusie i na srodku, pod pomnikiem siedzial wielki, zarosniety Grek i jadl sobie... a dokola niego stado, 20 moze 30 kotow i jadlo z nimDorota pisze:ziemowit pisze:a zebys wiedziala, ze kocia mafia dziala wszedzieDorota pisze: Miau jest wszedzie
O!![]()
jak zapytalem, czy lubi koty, to powiedzial, ze tak... a potem zaprosil mnie do zarelka, choc nie skorzystalem
Zlote serce, i tyle!
ziemowit pisze:magiczny byl gosciu... jadl z takim impetem... i te koty... ech, trzeba widziec, nie opowiem tak dobrzeDorota pisze:ziemowit pisze:ano - plac w Pireusie i na srodku, pod pomnikiem siedzial wielki, zarosniety Grek i jadl sobie... a dokola niego stado, 20 moze 30 kotow i jadlo z nimDorota pisze:ziemowit pisze:a zebys wiedziala, ze kocia mafia dziala wszedzieDorota pisze: Miau jest wszedzie
O!![]()
Zlote serce, i tyle!
taaaDorota pisze: Ale fote zrobiles?
ziemowit pisze:taaaDorota pisze: Ale fote zrobiles?
ale nie wiem, co z niej bedzie - cimno bylo i dlugi czas, to moze byc maznieta...![]()
...choc Zosia mowi, ze jak byl magiczny to fota wyjdzie
Dorota pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Yyy, faktycznieFemka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:Dorotka widziała w oknie jednej z nich tyłek Kubicy![]()
zdjecia beda?
Dorotka, leć robić fotki zawodom
ras ras
Nie zawodom, tylko Kubicy z golym tylkiem![]()
a kto mówił, że tyłek był goły?![]()
Nie wiem, jakos tam mi sie skojarzylo
Dobra, ubrany tez moze byc
ale masz skojarzenia
Ale przyznaj, ciekawsze by bylo...![]()
![]()
uo matko, pewnie
zawsze goła doooopa ciekawsza od ubranej![]()
tylko że Kubicy taka chudziutka
Na tylku byly czerwone porcieta
kiedys pewnie cos tam pokazeDorota pisze: Ciekawa jestem tych wszystkich fot greckich...
ziemowit pisze:kiedys pewnie cos tam pokazeDorota pisze: Ciekawa jestem tych wszystkich fot greckich...![]()
tylko to wsio analog, to i tak niewiele bedzie z tego na ekranie![]()
ale mi sie udalo juz pare serii, i cisza w glowie do obrazkow caly czas...
moś pisze:O matko, kociamkoA dogonilas? Bo bez przepony to tak glupio...
Kociama pisze:moś pisze:O matko, kociamkoA dogonilas? Bo bez przepony to tak glupio...
och mosiu głupawka mnie dziś trzyma![]()
cały czas cos gonie po domu albo Kociaste albo przeponę a najgorzej to jest wtedy gdy mi dyski wyskakują i skacza po schodach hahahaha
ratunku bo z tego smiechu sie rozlecę całkiem ,idę załozyć gorset
ale oblazly motorDorota pisze: Moja kolezanka, ktora nie lubi kotow, takie cos pstryknela: http://leksykot.top.hell.pl/koty/_foto/ ... 80x360.jpg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 53 gości