madrugada pisze:My mamy weta blisko, ale Felka nikt nie przebije
Chyba że ma weta w domu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:My mamy weta blisko, ale Felka nikt nie przebije
madrugada pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Najlepiej, jak wet może przyjść do domu!
To fakt, ale też jest drożej
No i nie wszystko da się zrobić w domu. Nikt nie przyniesie aparatu rtg, a nawet usg jest zwykle jedno w lecznicy i tylko do korzystania na miejscu...
Może i lepiej, dzięki temu dom mniej się kojarzy z (niekoniecznie przyjemnym) leczeniem.
Wszystko ma swoje plusy i minusy
Silverblue pisze:Felek, pozwiedzałeś lecznicę? Ale Ty jesteś odważny. Ja to jak tylko mnie puszczają natychmiast wchodzę do transportera i ani mi w głowie zwiedzanie.Micia
Silverblue pisze:Felek, pozwiedzałeś lecznicę? Ale Ty jesteś odważny. Ja to jak tylko mnie puszczają natychmiast wchodzę do transportera i ani mi w głowie zwiedzanie.Micia
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Felek, pozwiedzałeś lecznicę? Ale Ty jesteś odważny. Ja to jak tylko mnie puszczają natychmiast wchodzę do transportera i ani mi w głowie zwiedzanie.Micia
Feliś jest odważnym kocurkiem!![]()
![]()
Ja to się boję wszystkiego...
Calineczka
Silverblue pisze:Ja się boję weta, odkurzacza, strzykawki z laktulozą i miotły trochę też. Micia.
MaryLux pisze:Silverblue pisze:Ja się boję weta, odkurzacza, strzykawki z laktulozą i miotły trochę też. Micia.
A co to jest miotła?
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:Ja się boję weta, odkurzacza, strzykawki z laktulozą i miotły trochę też. Micia.
A co to jest miotła?
Takie coś do usuwania wszystkiego z podłogi - naszych wlosków, rozsypanego piasku i kurzu. Nic specjalnego, ale lepsze od odkurzacza![]()
Calineczka zorientowana
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:Ja się boję weta, odkurzacza, strzykawki z laktulozą i miotły trochę też. Micia.
A co to jest miotła?
Takie coś do usuwania wszystkiego z podłogi - naszych wlosków, rozsypanego piasku i kurzu. Nic specjalnego, ale lepsze od odkurzacza![]()
Calineczka zorientowana
Dlaczego lepsze?
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:Ja się boję weta, odkurzacza, strzykawki z laktulozą i miotły trochę też. Micia.
A co to jest miotła?
Calineczka zorientowana
Dlaczego lepsze?
Bo nie wyje![]()
Calineczka
Silverblue pisze:Tak, nie wyje, ale ma długi kij i włosy i jest trochę straszna. Najlepiej jak jest schowana, a jak jest w użyciu to bezpieczniej jest się ewakuować np na okno albo do szafy. Micia
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 61 gości