Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuza pisze:Kota nie mozna przechwalić, one wszystkie są arcydziełami
madrugada pisze:zuza pisze:Kota nie mozna przechwalić, one wszystkie są arcydziełami
A twój awatar jest tego przykładem. Fajnie razem wyglądacie.
zuza pisze:Kota nie mozna przechwalić, one wszystkie są arcydziełami
zuza pisze:madrugada pisze:zuza pisze:Kota nie mozna przechwalić, one wszystkie są arcydziełami
A twój awatar jest tego przykładem. Fajnie razem wyglądacie.
Wszystkie koty są kochane, ale nie przez wszystkie czuję się tak bardzo kochana.
Pierwsza była Białas, potem Leoś, Filemon i teraz Łaciaty Klejak... To koty, które chciały sie przytulać wszystkimi komórkami ciala.
Nul pisze:zuza pisze:Kota nie mozna przechwalić, one wszystkie są arcydziełami
A niech mnie... Jak trafnie powiedziane... Chyba taki napis umieszczę na ścianie!
I to "przytulanie wszystkimi komórkami ciała" - no super!
Nul pisze:zuza pisze:Kota nie mozna przechwalić, one wszystkie są arcydziełami
A niech mnie... Jak trafnie powiedziane... Chyba taki napis umieszczę na ścianie!
zuza pisze:Nul pisze:zuza pisze:Kota nie mozna przechwalić, one wszystkie są arcydziełami
Z tym arcydziełem to da Vinci oryginalnie
Podobno powiedział: „Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem natury”
MB&Ofelia pisze:Jak chodzi o zarozumiałość, to żaden kot nie przebije Ofelii![]()
A w przytulactwie trudno przebić Ciorną. O ile przyjdzie na mizianki. Teraz z tym ciężko, bo zakraplamy uszy, więc kota trzym a się na dystans, żebym jej nie capnęła.
A Nolisia faktycznie jest śliczna
MB&Ofelia pisze:Też tak myślę że wróci. Póki co jeszcze kilka dni łapania kotka i kropienia w uszka przed nami.
Ale i tak wolę kapać w uszy niż podawać antybiotyk dopyszcznie.
zuza pisze:To bardzo przykre, jak trzeba kotu pomagać wbrew niemu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, pibon i 30 gości