Gosiagosia pisze:U nas sucho nawet słońce stara się wyjść zza chmur.
Jest dość chłodno.
to tak jak u nas
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:U nas sucho nawet słońce stara się wyjść zza chmur.
Jest dość chłodno.
ewar pisze:U nas rano była zima, padał śnieg, ale już jest sucho, nieśmiało wygląda słońce, ale jest zimno. Jeszcze chyba zima nie poddała się.
Nul pisze:Mogłabym "wydekupażować" coś z pieskami, których nie ma...
Może to by mnie zmobilizowało do wydekupażowania czegoś z Felkiem, Bajką, BeziąSzafę chciałam nawet tak zdobić, ale ostatecznie ozdobiłam ją... obrazami Kotiny
![]()
Hm, może faktycznie coś porobić i dać na bazarek dla jakichś biedulek? Tak sobie głośno myślę
mir.ka pisze:Nul pisze:Mogłabym "wydekupażować" coś z pieskami, których nie ma...
Może to by mnie zmobilizowało do wydekupażowania czegoś z Felkiem, Bajką, BeziąSzafę chciałam nawet tak zdobić, ale ostatecznie ozdobiłam ją... obrazami Kotiny
![]()
Hm, może faktycznie coś porobić i dać na bazarek dla jakichś biedulek? Tak sobie głośno myślę
nie myśl tylko działaj
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Mogłabym "wydekupażować" coś z pieskami, których nie ma...
![]()
nie myśl tylko działaj
O i tego mi było trzeba! Tylko Koty przy tym trochę nie tego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości