Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miau Ciociu. Dostałam steryda. Bardzo źle się po nim czuję.
Zunia
Chikita pisze:Miau Lusia. Co u Cię ?
Chiko
MB&Ofelia pisze:Lusia. Wew zasadzie amciu i pusiu to najważmniejsze rzeczy dla nas kotków. Ale co to za życie? Musisz jeszcze pobrykać, zapolować na pająku albo na cośkolwiek, pomiaukać na Dużą i wylizać futerko. A jak się da to jeszcze cosik zrzucić łapcią ze stoła.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Lusia. Wew zasadzie amciu i pusiu to najważmniejsze rzeczy dla nas kotków. Ale co to za życie? Musisz jeszcze pobrykać, zapolować na pająku albo na cośkolwiek, pomiaukać na Dużą i wylizać futerko. A jak się da to jeszcze cosik zrzucić łapcią ze stoła.
Książniczka Ofelja
ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Wew zasadzie amciu i pusiu to najważmniejsze rzeczy dla nas kotków. Ale co to za życie? Musisz jeszcze pobrykać, zapolować na pająku albo na cośkolwiek, pomiaukać na Dużą i wylizać futerko. A jak się da to jeszcze cosik zrzucić łapcią ze stoła.
Książniczka Ofelja
Lusiu i Kolumbie, Wasza przyjaciółka, Księżniczka Ofelia ma, jak zawsze, rację.
Pobrykajcie i popsoćcie trochę, coby się Wasza Duża nie nudziła![]()
Wasz Drops
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Wew zasadzie amciu i pusiu to najważmniejsze rzeczy dla nas kotków. Ale co to za życie? Musisz jeszcze pobrykać, zapolować na pająku albo na cośkolwiek, pomiaukać na Dużą i wylizać futerko. A jak się da to jeszcze cosik zrzucić łapcią ze stoła.
Książniczka Ofelja
Wasz Drops
Nie chce mi się, Tato
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Wew zasadzie amciu i pusiu to najważmniejsze rzeczy dla nas kotków. Ale co to za życie? Musisz jeszcze pobrykać, zapolować na pająku albo na cośkolwiek, pomiaukać na Dużą i wylizać futerko. A jak się da to jeszcze cosik zrzucić łapcią ze stoła.
Książniczka Ofelja
Wasz Drops
Nie chce mi się, Tato
Spróbuj, syneczkuWiesz, jak fajnie turla się długopis po stole? A jak fajnie spada
. Sama frajda!
Drops.
MaryLux pisze:Tato, Tato, a Duża powiedziała, że jestem bohaterem, bo wyszedłem z budki, kiedy Mama była w moim pokoju i patrzyliśmy na siebie
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Tato, Tato, a Duża powiedziała, że jestem bohaterem, bo wyszedłem z budki, kiedy Mama była w moim pokoju i patrzyliśmy na siebie
Mój, dzielny synek![]()
Kolumbie, naprawdę jesteś dzielnyDuża mówi, że Mumiś poczuł się "u siebie" po ponad 20 miesiącach. Ty jesteś odważniejszy
. Wiadomo! Masz dobre geny
![]()
Tata Drops.
MalgWroclaw pisze:A ja lubię leżeć w objęciach dużej i oglądamy razem Komisarza Alexa, a wczoraj oglądaliśmy koty w kociej kawiarni KOTON. Tam są cztery koty, chłopaki
Sylwuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 45 gości