Prawie 5cio kilogramowy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Ja też zrobiłam dziś zamówienie w zoo+ za prawie 400 zł i mam nadzieję , że do końca roku starczy. Między iinymi ponad 6 kg suchej bezzbożówki. Robię im mix z wielu karm bo jedna szybko by się znudziła.
Ewa L. pisze:To drobinka jest.
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:To drobinka jest.
Cieszę sie z jednej strony że taka klucha choć troszkę za duzo przytyla. Ale moim zdaniem to tabletki (sterydy)
Ewa L. pisze:Ja mam wrażenie , że Pola robi się coraz cięższa. W czerwcu ważyła 6,60 kg ale teraz mam wrażenie , że jest cięższa. Albo ja osłabłam tak .
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ja mam wrażenie , że Pola robi się coraz cięższa. W czerwcu ważyła 6,60 kg ale teraz mam wrażenie , że jest cięższa. Albo ja osłabłam tak .
moze szykuje zapaski na ciężka zimę
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:To drobinka jest.
Cieszę sie z jednej strony że taka klucha choć troszkę za duzo przytyla. Ale moim zdaniem to tabletki (sterydy)
a nadal je bierze?
Ewa L. pisze:Ja mam wrażenie , że Pola robi się coraz cięższa. W czerwcu ważyła 6,60 kg ale teraz mam wrażenie , że jest cięższa. Albo ja osłabłam tak .
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:Ja mam wrażenie , że Pola robi się coraz cięższa. W czerwcu ważyła 6,60 kg ale teraz mam wrażenie , że jest cięższa. Albo ja osłabłam tak .
Pola![]()
![]()
![]()
Nie widać po niej tego wcale.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1368 gości