Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 45 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 08, 2018 13:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

co porabiacie dziewczyny?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 08, 2018 19:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Puk puk! Ewciu! Gdzie jesteś jak cię nie ma?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw maja 10, 2018 23:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Hej wszystkim! :)
Jestem , żyję ale tak jakoś bez weny twórczej. :(
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt maja 11, 2018 12:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Mam coraz bardziej dość tych cholernych firm kurierskich. Więcej z nimi kłopotu niż korzyści.
Zamówiłam w piątek w zoo+ żwirek dla dziewczyn i trochę smaczków bo się kończyły. Zapłaciłam przelewem bo w tym roku innej opcji nie mam . Przelew szedł chyba przez całą kulę ziemską zanim trafił na konto zoo+ i zanim ci raczyli wysłać paczkę. Wczoraj w końcu paczka miała być dostarczona ale o tym dowiedziałam się dopiero późnym wieczorem gdy dostałam smsa z firmy kurierskiej ,że mam paczkę do odebrania w ich punkcie odbioru. Dziś sprawdziłam status przesyłki na ich stronie i okazało się ,że paczkę dostarczono wczoraj o godz. 15,25 na mój domowy adres.
Ciekawe zatem jestem gdzie teraz jest moja paczka skoro nie ma jej u mnie w domu.Jeśli myślą ,że będę popitalać do punktu i taszczyć sama do domu ponad 30 kg paczkę to się bardzo grubo mylą. Po to na adresatce na paczce jest podany mój nr telefonu żeby z niego skorzystać gdy nie ma mnie w domu. Poprosiłabym o zostawienie paczki u sąsiadów a tak kurier będzie musiał drugi raz dziś się pofatygować z paczką bo ja po jej odbiór do punktu iść nie zamierzam. I jeszcze jest druga sprawa dlaczego paczka ma status dostarczonej i podany jest mój adres skoro paczki pod moim adresem nie ma bo jej nie odebrałam.

I jak tu się nie denerwować ? :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 11, 2018 12:15 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

No to ja tak miałam parę paczek temu, brawo GLS...

od tamtej pory zmieniłam na DPD i na razie (odpukać) się spisują, zawsze jest telefon przed dostawą.

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pt maja 11, 2018 12:32 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ziemosław pisze:No to ja tak miałam parę paczek temu, brawo GLS...

od tamtej pory zmieniłam na DPD i na razie (odpukać) się spisują, zawsze jest telefon przed dostawą.

Ja na początku zamawiałam w GLS bo tylko oni obsługiwali zoo+ . Jak mi koleś zaczął przyjezdzać po 20 i cały dzień miałam zrąbany na oczekiwaniu na niego a zoo+ zaczęło obsługiwać DPD zmieniłam GLS na DPD. Parę lat było wszystko ok. Rano przychodził sms , że kurier ten a ten + tel. do kuriera będzie z przesyłką między np. 13 a 15 i wszystko było jasne. Przed przyjściem dzwonił i mówił ,że będzie np za 10 min i człowiek wiedział co robić. Od tego roku jezdzi jakiś nowy śmundek który uważa ,że on jest pępkiem świata i wszyscy powinni się do niego dostosować. Całkowicie ma w dupie czas dostarczenia przesyłki i pojawia się kiedy chce. Miałam z nim spięcie i dlatego znów zrezygnowałam z DPD i wróciłam do GLS.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 11, 2018 14:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
Ziemosław pisze:No to ja tak miałam parę paczek temu, brawo GLS...

Ja na początku zamawiałam w GLS bo tylko oni obsługiwali zoo+ . Jak mi koleś zaczął przyjezdzać po 20 i cały dzień miałam zrąbany na oczekiwaniu na niego a zoo+ zaczęło obsługiwać DPD zmieniłam GLS na DPD. Parę lat było wszystko ok. Rano przychodził sms , że kurier ten a ten + tel. do kuriera będzie z przesyłką między np. 13 a 15 i wszystko było jasne. Przed przyjściem dzwonił i mówił ,że będzie np za 10 min i człowiek wiedział co robić. Od tego roku jezdzi jakiś nowy śmundek który uważa ,że on jest pępkiem świata i wszyscy powinni się do niego dostosować. Całkowicie ma w dupie czas dostarczenia przesyłki i pojawia się kiedy chce. Miałam z nim spięcie i dlatego znów zrezygnowałam z DPD i wróciłam do GLS.

u mnie w ostatnich 2 miesiacach paczki z DPD dostarczało chyba 3 kurierów, jak widać mają dużą rotację
może i u Ciebie kurier się zmienił?
u mnie poprzedni był taki, ze juz miałam przejśc na GLS ale jak na razie jest poprawa
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt maja 11, 2018 14:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Jeszcze tego palanta nie ma i nie ma nawet wiadomości o paczce. Jeśli nie dostarczą jej w tym tygodniu to mogą się gonić. Niech ją nawet odeślą do zoo+ to poproszę o ponowne przesłanie tym razem przez DPD skoro GLS nie potrafi dostarczyć przesyłki.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 11, 2018 14:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

A u nas burza. Grzmi, błyska i leje jak z cebra.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 11, 2018 14:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:A u nas burza. Grzmi, błyska i leje jak z cebra.

przyślij ja do mnie bo ja czekam na porządny deszcz
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 11, 2018 15:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:A u nas burza. Grzmi, błyska i leje jak z cebra.

przyślij ja do mnie bo ja czekam na porządny deszcz

O to z tego byłabyś zadowolona.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 11, 2018 15:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

To może trochę Poli.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 11, 2018 15:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 11, 2018 15:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 11, 2018 15:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]